Αίρεση κάθε θρησκεία που αποκηρύσσει την άμεση σχέση του ανθρώπου με τον Χριστό

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη Θέλω να πω κάτι απλό και πολύ ξεκάθαρο.

Ο Χριστός ήρθε και ανακατεύθηκε με το πλήθος των αμαρτωλών και των δυστυχισμένων, για να μας δώσει το μήνυμα, την πληροφορία αν θέλετε, για το ότι ζούμε σε ένα εικονικό και προσωρινό πεδίο δοκιμασίας, για να κριθούμε δοκιμαζόμενοι, άξιοι επιστροφής στον πραγματικό κόσμο.

Ανακατεύτηκε και έζησε με αμαρτωλούς και δυστυχισμένους, χωρίς καν να το προσπαθήσει, αφού όλοι μα όλοι οι άνθρωποι είναι αμαρτωλοί και δυστυχισμένοι, διότι ευτυχία στον ψεύτικο αυτό κόσμο, το MATRIX, δεν υπάρχει.

Η σχέση του κάθε φορά που δίδασκε και που βοηθούσε, ήταν άμεση με τον κόσμο. Χωρίς μεσάζοντες και χωρίς νταβατζήδες.

Ήρθε, τέσσερεις αιώνες μετά, η εκκλησία να μας πει, ότι χωρίς αυτήν δεν είμαστε άξιοι να μιλήσουμε με τον Χριστό. Σήμερα, η εκκλησία συνεχίζει το ίδιο παραμύθι, είτε είναι η δική μας, είτε η Καθολική, είτε οποιαδήποτε άλλη.

Ο Πάπας, σαν υπέρτατος εκφραστής των Χριστέμπορων όλων των εποχών, το ξεκαθάρισε, ότι κανείς δεν μπορεί να έχει άμεση σχέση με τον Χριστό, γιατί αυτό, είναι επικίνδυνο και βλαβερό.

Ως εδώ  ρασοφόροι Χριστέμποροι και νταβατζήδες. 

Αμήν λέγω ημίν,

ότι ο κάθε ένας που θα προσπαθήσει να μπει ανάμεσα στους ταπεινούς που μιλούν στον Χριστό και στηρίζονται σε Αυτόν, καλύτερα να δέσει μια μυλόπετρα στο λαιμό του και να πέσει στη θάλασσα.

ΙΩΑΝ 14

 13 καὶ ὅ,τι ἂν αἰτήσητε ἐν τῷ ὀνόματί μου, τοῦτο ποιήσω, ἵνα δοξασθῇ ὁ πατὴρ ἐν τῷ υἱῷ. 14 ἐάν τι αἰτήσητέ με ἐν τῷ ὀνόματί μου, ἐγὼ ποιήσω

13 Κι ό,τι ζητήσετε στο όνομά μου, θα το κάνω, ώστε η δόξα του Πατέρα να φανερωθεί μέσω του Υιού. 14 Αν ζητήσετε κάτι στο όνομά μου, εγώ θα το πραγματοποιήσω».

Δείτε το βίντεο με τον Πάπα και μην ακούτε κανέναν ρασοφόρο που θέλει να βάλει τον εαυτό του ανάμεσα σε εσάς και τον Χριστό.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί