Το έργο, σε σκηνοθεσία Τζέιμι Λόιντ θα ανέβει στο Μπρόντγουεϊ το φθινόπωρο του 2025. Ο Ριβς θα υποδυθεί τον Εστραγκόν και ο συμπρωταγωνιστής του στο «Bill & Ted’s Excellent Adventure» Άλεξ Γουίντερ θα υποδυθεί τον Βλαντιμίρ στην αναβίωση του έργου του Ιρλανδού δραματουργού.
Ο Ριβς είναι γνωστός για τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους στη σειρά John Wick, τις ταινίες Matrix, Dangerous Liaisons, Something’s Gotta Give, Parenthood και πολλές άλλες.
Ο Καναδός ηθοποιός έγινε φίλος με τον Γουίντερ μετά τα γυρίσματα της ταινίας «Bill & Ted’s Excellent Adventure».
Ο Γουίντερ ολοκλήρωσε πρόσφατα την παραγωγή της ταινίας «Adulthood», την οποία σκηνοθέτησε. Έχει επίσης σκηνοθετήσει τα ντοκιμαντέρ The YouTube Effect, Zappa, Showbiz Kids και The Panama Papers.
Το “Waiting for Godot του Beckett” είναι ένα φιλοσοφικό έργο στο οποίο οι δύο κεντρικοί χαρακτήρες συμμετέχουν σε συζητήσεις και συναντούν άλλους περαστικούς, ενώ περιμένουν έναν χαρακτήρα που ονομάζεται Γκοντό. Το έργο παρουσιάστηκε στο Μπρόντγουεϊ τέσσερις φορές, με πιο πρόσφατη την παραγωγή του 2013-14 με πρωταγωνιστές τους Ίαν ΜακΚέλαν και Πάτρικ Στιούαρτ.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ενεργειακή κρίση και αεροπορικές μετακινήσεις: Τι πρόκειται να συμβεί;
- Αυτός ο μακρινός πλανήτης ίσως έχει την πιο αποπνικτική δυσοσμία στον γαλαξία
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 45χρονος για τροχαίο με εγκατάλειψη
- Τραμπ: Το Ισραήλ δεν θα χρησιμοποιούσε ποτέ πυρηνικό όπλο εναντίον του Ιράν
- Έπος: Τα κλειδιά του αυτοκινήτου, το κοριτσάκι και ο αγανακτισμένος πατέρας σε ένα βίντεο
- Νέα χτυπήματα στις πυραυλικές εγκαταστάσεις του Ιράν ανακοίνωσε το Ισραήλ, vid
- Ηράκλειο: Εξιχνιάσθηκαν 16 περιπτώσεις απάτης με κοσμήματα και χρήματα συνολικής αξίας 14.170 ευρώ
- Θεσσαλονίκη: Εννέα ανήλικοι ταυτοποιήθηκαν για φθορές σε σχολικές μονάδες στη Θέρμη
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης ανακοίνωσαν τη σύλληψη 10 “ξένων κατασκόπων”
- Στρατιώτες στο Ισραήλ… πανηγυρίζουν από την αναχαίτιση πυραύλου, vid









