ΒΙΝΤΕΟ: Έκαναν τέκνο πάρτι σε αρχαιοελληνικό ναό στη Σικελία – Οργή στα σχόλια

Ένας αρχαιοελληνικός ναός 2.500 ετών στη Σικελία φιλοξένησε ένα rave πάρτι πριν λίγες μέρες με τον κόσμο που συμμετείχε να φτάνει τα 4.000 άτομα.

“Ένα νέο φεστιβάλ, το Aura, έφερε την ηλεκτρονική μουσική σε έναν από τους πιο ιστορικούς χώρους στη Γη, έναν αρχαιοελληνικό ναό 2.500 ετών στους λόφους της Σικελίας” γράφουν τα ιταλικά sites.

Στην Σεγέστα της Σικελίας στέκεται για χιλιάδες χρόνια ένας δωρικός ναός του 5ου αιώνα π.Χ., οι εργασίες του οποίου σταμάτησαν χωρίς λόγο μετά την αποπεράτωση των κιονοστοιχιών του.

Ο διοργανωτής του Aura, Unlocked Events, έφερε τους DJ Josh Baker, Francesco Del Garda και άλλους στον ναό το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι οποίοι όπως φαίνεται ξεσήκωσαν τα πλήθη που διασκέδασαν και χόρεψαν στους ρυθμούς της τέκνο μουσικής μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Αρκετός κόσμος Έλληνες αλλά και ξένοι, αντέδρασαν αρνητικά και κατέκλυσαν τα διάφορα βίντεο με σχόλια:

“Παρακαλώ μην το πετάξετε στα σκουπίδια”

“αυτό είναι λυπηρό”

“ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΑΙΣΙΑ ΙΔΕΑ! Να καταστρέψεις ό,τι έχει απομείνει από το παρελθόν, μέχρι να μην υπάρχει πια;”

“Αυτό το μνημείο χρειάζεται προστασία, όχι φεστιβάλ. Τι κρίμα.”

“Δεν είμαι σίγουρος ότι το φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρηθεί ένας από τους πιο όμορφους εναπομείναντες αρχαίους ελληνικούς ναούς στην Ιταλία….”, έγραψε ένας Ιταλός.

“ηλιθιότητες”
“Γιατί δεν το έκαναν στο Κολοσσαίο;”

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ παρακάτω:

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί