Τον κατηγορούν ότι “σαμποτάρισε” τον μαραθώνιο της συζύγου αποσπώντας την προσοχή της με τα παιδιά τους!(vid)

Σάλο έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο το βίντεο ενός πατέρα ο οποίος «έσπρωξε» τα παιδιά του μπροστά στη μητέρα τους την κορυφαία στιγμή που εκείνη ολοκλήρωνε έναν μαραθώνιο δρόμου.

Πολλοί μάλιστα ήταν αυτοί που ισχυρίστηκαν ότι ο σύζυγος «σαμποτάρισε» τη γυναίκα του στη γραμμή τερματισμού αποσπώντας την προσοχή της με τα παιδιά τους.

Στο βίντεο, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τον χρήστη του TikTok @sinomar_reporter, μια γυναίκα φαίνεται να τρέχει κάτω από ένα λόφο και να τρέχει προς τη γραμμή τερματισμού. Ένας άνδρας, που φαινόταν να είναι ο πατέρας, στέκεται στο γρασίδι με δύο μικρά παιδιά. Κρατώντας τους τα χέρια, παροτρύνει τα παιδιά του να τρέξουν προς τη μαμά τους.

Καθώς η γυναίκα έτρεχε πιο κοντά στη γραμμή τερματισμού, ξέφυγε με ευελιξία από τα παιδιά της και πέρασε από το πανό της γραμμής τερματισμού. Ολοκλήρωσε τον μαραθώνιο σε μία ώρα και 46 λεπτά και το πανηγύρισε με παλαμάκια και γροθιά στον αέρα!


Στο μεταξύ, ο πατέρας εθεάθη να στέκεται ακόμα στο περιθώριο, ενώ κάποια στιγμή, ανασήκωσε ακόμη και τους ώμους του απέναντι στους άλλους θεατές, φαινομενικά μπερδεμένος που η γυναίκα δεν σταμάτησε να αγκαλιάσει τα παιδιά της πριν ολοκληρώσει τον αγώνα!


Από τότε που δημοσιεύτηκε στις 5 Μαΐου, το κλιπ έχει λάβει σχεδόν 10 εκατομμύρια προβολές στο TikTok – καθώς και πολλές οργισμένες αντιδράσεις από τους χρήστες.

Χιλιάδες ήταν εκείνοι που κατηγόρησαν τον πατέρα ότι προσπάθησε να καταστρέψει μια σημαντική στιγμή για τη σύντροφό του. «Όπως έπρεπε!!! Τι τεράστιο επίτευγμα για αυτήν», απάντησε ένας χρήστης του TikTok. «ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ μπορούμε να διακόψουμε μια μαμά και να της αφήσουμε να ζήσει τη στιγμή που της αξίζει!»

Μερικοί κριτικοί πίστευαν ότι η χειρονομία του πατέρα έδειχνε έλλειψη προσοχής ή υποστήριξης για τη σύντρόφο του, όπως ένα άτομο που είπε: «Αυτό είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα του λεπτού τρόπου με τον οποίο μερικοί σύζυγοι αντιμετωπίζουν τις σοβαρές δεσμεύσεις των συζύγων τους έξω από την οικογενειακή ζωή, σαν αστείο ή μη σοβαρό, ή απλώς για πλάκα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

(Με πληροφορίες από eleftherostypos. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί