Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν συμφωνούν σε όλα, όπως φαίνεται.
Σε μια προηγούμενη εμφάνισή της στο podcast The Good, The Bad and The Rugby στα τέλη του 2023, με παρουσιαστές τους James Haskell, Mike Tindall και Alex Payne, η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε ότι αυτή και ο σύζυγός της είναι εντελώς αντίθετοι όσον αφορά το θέμα της κολύμβησης.
«Προσωπικά, λατρεύω την κολύμβηση», δήλωσε αρχικά η 43χρονη Κέιτ. «Όσο πιο κρύο το νερό τόσο το καλύτερο. Την λατρεύω απόλυτα. Φτάνει σε σημείο που ο Γουίλιαμ λέει «είσαι τρελή». Είναι σκοτεινά και βρέχει, και εγώ ψάχνω για το κρύο νερό».
Ωστόσο, φαίνεται ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει αλλάξει τη στάση του σχετικά με την κολύμβηση στο κρύο από τη συνέντευξη πριν από μερικά χρόνια, καθώς πρόσφατα αποκάλυψε ότι έχει κολλήσει με αυτήν.
Την Τρίτη 25 Νοεμβρίου, έκανε μια βόλτα στην παραλία στον κόλπο Colwyn, στη Βόρεια Ουαλία, με μέλη του Δικτύου Νέων Ωκεανών της Εταιρείας Θαλάσσιας Διατήρησης, μιλώντας καθ’ οδόν στην ομάδα κολύμβησης σε κρύο νερό Colwyn Bay Blue Tits.
Σε συνομιλία με τις κολυμβήτριες Κρίσι Μπόλτον, Τζόρτζια Ντάνιελς και Μιτζ Όουεν Σμιθ, εξήγησε ότι «πάντα νιώθεις υπέροχα» μετά από μια βουτιά σε κρύο νερό.
«Μου αρέσει», τους είπε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, συνεχίζοντας: «Φωνάζω και ουρλιάζω πολύ όταν μπαίνω μέσα».
Η κολύμβηση σε κρύα νερά και σε ανοιχτά νερά έχει γίνει ξανά απίστευτα δημοφιλής ασχολία, με σχεδόν 7 εκατομμύρια ανθρώπους στην Αγγλία να συμμετέχουν πλέον σε αυτήν, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του Swimming.org .
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-BELGA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το ΣτΕ επέστρεψε στο Αρσάκειο Μέγαρο – Ο πρωθυπουργός και ο ΠτΔ στην τελετή εγκαινίων
- Φρίκη στην Ιταλία: Οδηγός του Ερυθρού Σταυρού κατηγορείται ότι σκότωσε με σύριγγες πέντε ηλικιωμένους
- Ρόδος: Στις φυλακές οδηγούνται οι δύο Τούρκοι διακινητές που συνελήφθησαν έπειτα από καταδίωξη
- Ο δήμος Παιανίας εκσυγχρονίζει παιδικούς και βρεφονηπιακούς Σταθμούς
- Λίβανος: Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ θα μιλήσει απόψε, για πρώτη φορά μετά την έναρξη του πολέμου
- Ο Τραμπ και οι σύμβουλοί του συζητούν τον ρόλο των ΗΠΑ στο μεταπολεμικό Ιράν
- Στο σκοτάδι βυθίστηκε ξανά η Κούβα – Χωρίς ρεύμα τα δύο τρίτα της νήσου
- Και ενώ τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Ιράν, αυξάνεται η αγωνία για τα ενεργειακά μετά από δηλώσεις του Πούτιν
- “Όπου φύγει – φύγει”: Οι πλούσιοι του Ντουμπάι δίνουν περιουσίες για να φύγουν από την πόλη
- Μέση Ανατολή: 17.500 Αμερικανοί έφυγαν από την περιοχή, σύμφωνα με την Ουάσιγκτον









