Πράσινη γλίτσα εντοπίστηκε να αναβλύζει από υπόγειο στη Νέα Υόρκη – Χαμός από εικασίες για την προέλευσή της στο διαδίκτυο… (video)

Μια μυστηριώδης πράσινη λάσπη έχει εντοπιστεί να αναβλύζει από σχάρες και φρεάτια της Νέας Υόρκης, κάτι που έκανε ορισμένους Νεοϋορκέζους να αναρωτιούνται αν ένα κόμικ με υπερήρωες είχε ξαφνικά ζωντανέψει.

Ένας χρήστης του “X” από το Μανχάταν έστειλε για πρώτη φορά εικόνα από το φαινόμενο την Πέμπτη, δημοσιεύοντας φωτογραφία και βίντεο από το υγρό με τη φωτεινή πράσινη απόχρωση που αναδύεται από κάτω από το πεζοδρόμιο.

Όπως ήταν φυσικό ακολούθησε κατακλυσμός από σχόλια, με πολλούς να μιλούν για την πόλη Γκόθαμ του «Batman». Ακόμα, οι πνευματώδεις χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θυμήθηκαν την πράσινη γλίτσα από το φαινόμενο της δεκαετίας του 1990 «Teenage Mutant Ninja Turtles», τα γνωστά “χελωνονιντζάκια”. Ενώ άλλος χρήστης θυμήθηκε την ταινία “Ghostbusters”.


Το φαινόμενο, όπως αναφέρεται, έχει παρατηρηθεί ξανά στο παρελθόν στη Νέα Υόρκη.

Στην προσπάθεια εξήγησης του φαινομένου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ότι “οι υδραυλικοί χρησιμοποιούν συχνά αβλαβή, φθορίζουσα πράσινη βαφή για να ανιχνεύουν διαρροές σε υδραυλικά και αποχετευτικά συστήματα”.

Ένα άρθρο του Gothamist από το 2017 ανέφερε για ένα παρόμοιο γεγονός, προειδοποιώντας ότι εάν το υγρό ήταν αντιψυκτικό, η επαφή θα μπορούσε να αποβεί μοιραία τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τα ζώα.

Ενώ θα πρέπει να αναφερθεί ότι μόλις τον περασμένο Μάρτιο, πράσινη γλίτσα ξεχύθηκε στην είσοδο του σταθμού του μετρό Seventh Avenue στο Prospect Heights στο Μπρούκλιν.

«Δυστυχώς, [δεν υπήρξαν] αναφορές ότι κάποιος απέκτησε υπερδυνάμεις ή/και ότι κάποιοι έφηβοι έγιναν χελωνονιντζάκια. Δεν έχω ακούσει καμία είδηση ​​για εκρήξεις επιταχυντή σωματιδίων ή καταιγίδες με κεραυνούς», είχε πει εκπρόσωπος του MTA (Mητροπολιτική Αρχή Μεταφορών) στο The New York Post εκείνη την εποχή.

(photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί