Ο ηθοποιός εντάσσεται στην αυξανόμενη ομάδα ανθρώπων οι οποίοι στον απόηχο της ιστορικής εξωδικαστικής συμφωνίας του πρίγκιπα Χάρι με την εταιρεία, που περιελάμβανε παραδοχές ενοχής για το χακάρισμα τηλεφώνου από την εφημερίδα The Sun ζητούν τώρα νέα δράση από την αστυνομία.
Μιλώντας στο BBC Radio 4, ο Χιου Γκραντ – ο οποίος επίσης ήρθε σε διευθέτηση με τον NGN το 2024 – είπε ότι δεν τελείωσε η δουλειά «με κανέναν τρόπο» μετά την υπόθεση του πρίγκιπα Χάρι. Τόνισε ότι ο όμιλος απέφυγε τα δικαστήρια για να φιμώσει τους καταγγέλλοντες και ότι είναι αναγκαία ποινική έρευνα.
«Αυτό έχουν κάνει με συνέπεια τα τελευταία 10 χρόνια» είπε. «Έχουν ξοδέψει ένα δισεκατομμύριο λίρες για να βεβαιωθούν ότι αυτά τα πράγματα δεν θα εξεταστούν ποτέ στο δικαστήριο… και δεν θα υπάρξουν σωστά δικαστικά πορίσματα. Νομίζω ότι αυτό για το οποίο φοβούνται είναι ότι αυτά τα ευρήματα θα πυροδοτήσουν μια νέα ποινική έρευνα» επισήμανε.
Ο Γκραντ έχει κατηγορήσει την εφημερίδα The Sun ότι χρησιμοποίησε ιδιωτικούς ερευνητές για να παγιδεύσουν το τηλέφωνό του και να διαρρήξουν το σπίτι του, αλλά είπε ότι συμβιβάστηκε γιατί θα μπορούσε να αντιμετωπίσει έναν λογαριασμό πολλών εκατομμυρίων δολαρίων ακόμα κι αν είχε κερδίσει. O NGN είχε αρνηθεί τους ισχυρισμούς υποστηρίζοντας ότι ο διακανονισμός επιτεύχθηκε «χωρίς να αποδεχθεί την ευθύνη».
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- 11/9/2001: Η μέρα που άλλαξε για πάντα τον κόσμο – ΒΙΝΤΕΟ
- Αίγιο: Φωτιά στην περιοχή Άλσος – 8 εναέρια στη “μάχη”, μήνυμα από το 112
- Αρχαιολόγοι ανακαλύπτουν σπάνιο κόσμημα φτιαγμένο από… σκαθάρια σε αρχαίο τάφο παιδιού στην Πολωνία
- Στη φυλακή ο γιος του επιφανούς επιχειρηματία που ενεπλάκη σε καταδίωξη με αστυνομικούς
- Συνέβη κι αυτό! Σμήνος από… μέλισσες διέκοψε ποδοσφαιρικό αγώνα, video
- Πανελλαδικές 2026: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ – Πρεμιέρα στις 29 και 30 Μαΐου
- Δένδιας: Οι Ένοπλες Δυνάμεις διαχρονικά στέκονται στο πλευρό της κοινωνίας
- Μετά τον Σηκουάνα, ο… Τίβερης: Οι υποσχέσεις του δημάρχου Ρώμης για μπάνιο στον ποταμό την επόμενη πενταετία
- Ο μεγαλύτερος φόβος της «αντιπολίτευσης» έρχεται από τον… Τσίπρα!
- 22 Σεπτεμβρίου: Η ισημερία που σηματοδοτεί την πραγματική είσοδο στο φθινόπωρο