“Μη βιώσιμο” χαρακτηρίστηκε το σπίτι γνωστής ηθοποιού στις ΗΠΑ λόγω “ακραίας” μούχλας

Η ίδια και τα παιδιά της αρρώσταιναν συνέχεια τους τελευταίους μήνες, όπως ανέφερε.

Στο νοσοκομείο βρίσκεται, για ακόμη μία φορά όπως η ίδια αποκάλυψε, η ηθοποιός Τόρι Σπέλινγκ με τα παιδιά της καθώς εδώ και μήνες είναι άρρωστοι. Η αιτία τελικά αναφέρεται ότι είναι ότι επί μήνες εκτίθεντο σε «ακραία» μούχλα.

Η τηλεοπτική «Ντόνα» του Beverly Hills 90210 δήλωσε ότι τα παιδιά της, ηλικίας 6 έως 16 ετών, για μήνες αρρώσταιναν συνεχώς. Στην τελευταία της ανάρτηση εξήγησε τον λόγο ενώ ήταν στο νοσοκομείο.

«Να ‘μαστε πάλι στα επείγοντα. Είμαστε όλοι άρρωστοι εδώ και μήνες. Γινόμαστε καλύτερα και μετά αρρωσταίνουμε ξανά. Σκεφτόμουν λοιπόν, ότι αυτά συμβαίνουν όταν έχεις μικρά παιδιά στο σχολείο. Απλά φέρνουν συνεχώς αρρώστιες στο σπίτι. Αλλά, όταν φτάνουμε στο σημείο να είναι στο σπίτι άρρωστα περισσότερο από ό,τι στο σχολείο, έπρεπε να δούμε τι συμβαίνει», έγραψε.

Μάλιστα, τόνισε ότι κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν παρατήρησε ότι τα παιδιά της κοιμόντουσαν διαρκώς και ζαλίζονταν όταν ήταν ξύπνια. Όπως αποκάλυψε, τους τελευταίους μήνες τα παιδιά υπέφεραν από συνεχείς αναπνευστικές λοιμώξεις και «ακραία» συμπτώματα που έμοιαζαν με αλλεργίες και δερματικά εξανθήματα.

Επιθεωρητές που έλεγξαν το σπίτι της βρήκαν άφθονη μούχλα

«Ξέρουμε τώρα ότι όταν το σπίτι χαρακτηρίστηκε επικίνδυνο για την υγεία και μη βιώσιμο, αυτό ήταν πέρα για πέρα αληθινό. Τώρα το καταλαβαίνουμε! Είναι δύσκολο να ξεριζώσεις έτσι απλά μια τεράστια οικογένεια όταν όλοι αισθάνονται τόσο άρρωστοι και είναι διαρκώς στο κρεβάτι. Αλλά, τώρα θα φύγουμε από το σπίτι το συντομότερο δυνατό. Ψάχνουμε για ένα airbnb ή ξενοδοχείο μέχρι να μπορέσουμε να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε».

Η ηθοποιός είχε αναφερθεί και στο παρελθόν για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε η οικογένειά της.

(με πληροφορίες από newsbomb. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί