Κίνα: Το «δυστοπικό» κτίριο όπου 20.000 κάτοικοι δεν χρειάζεται ποτέ να βγουν έξω!(vid)

Η τεράστια «δυστοπική» πολυκατοικία στην Κίνα βρίσκεται στην πόλη Qianjiang Century City στην κεντρική επιχειρηματική περιοχή του Hangzhou και το κτίριο ονομάζεται Regent International.

Το κτίριο αυτό και προσφέρει μια τεράστια γκάμα ανέσεων στους κατοίκους ώστε να μην χρειάζεται ποτέ να βγουν έξω για να μετακινηθούν!

Αυτό περιλαμβάνει τα πάντα, από γυμναστήρια μέχρι σούπερ μάρκετ έως πισίνες, ακόμα και κομμωτήρια.

Είναι σε σημείο που μπορεί να μην χρειαστεί καν να φύγετε από το ίδιο το κτίριο για να αποκτήσετε όλα όσα χρειάζεστε στην καθημερινή σας ζωή.

Το τεράστιο κτίριο έχει χώρο για να φιλοξενήσει έως και 30.000 κατοίκους, αν και σήμερα στεγάζει έναν ελαφρώς μικρότερο αριθμό 20.000.

Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι ζουν σε ένα μόνο κτίριο.

Οι εγκαταστάσεις μέσα στο συγκρότημα περιλαμβάνουν ένα τεράστιο γήπεδο φαγητού , κουρεία, σαλόνια νυχιών, σούπερ μάρκετ, πισίνες, ακόμη και ίντερνετ καφέ.


Το Regent International έχει γίνει viral στο παρελθόν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως αποτέλεσμα βίντεο του TikTok σχετικά με τις μυριάδες ανέσεις που προσφέρει στους κατοίκους.

Τώρα ένας κτηματομεσίτης λέει τι μπορούν να περιμένουν οι κάτοικοι να έχουν όσο βρίσκονται μέσα στο ίδιο το κτίριο.

Το αποτέλεσμα είναι μερικοί αρκετά εντυπωσιακοί εσωτερικοί χώροι, με διαμερίσματα που έχουν μια επιλογή διαφορετικών διατάξεων.

Εκτός από αυτό, το εσωτερικό είναι επίσης διακοσμημένο με μαρμάρινους διαδρόμους, που δίνουν στον χώρο μια αρκετά πολυτελή και μεγαλειώδη αίσθηση στο εσωτερικό.

Πρόκειται για ένα μέρος που οι άνθρωποι μπορεί να θεωρήσουν ότι είναι μια ουτοπία ευκολίας ή ένας δυστοπικός εφιάλτης.

Αλλά πόσο κοστίζει να ζεις πραγματικά σε αυτό το τεράστιο συγκρότημα διαμερισμάτων;
Εάν θέλετε ένα από τα μικρότερα διαμερίσματα χωρίς παράθυρα, ναι, χωρίς πραγματικά παράθυρα, τότε αυτό θα σας κοστίσει λίγο λιγότερο.

Αυτά τα διαμερίσματα συνήθως νοικιάζονται για περίπου 1.500 RMB ( 220 $ ) το μήνα.

Αλλά τι γίνεται αν θέλετε ένα διαμέρισμα ηλιόλουστο, κάτι που θα φαινόταν κατανοητό.

Ένα μεγαλύτερο διαμέρισμα που διαθέτει μπαλκόνι, προσφέροντας λίγο υπαίθριο χώρο καθώς και όλο το σημαντικό ηλιακό φως, μπορεί να σας αποζημιώσει περίπου 4.000 RMB (550 $) κάθε μήνα.

Γιατί όμως υπάρχουν τόσες πολλές ανέσεις μέσα;

Η εταιρεία που κατασκεύασε το κτίριο έχει υπολογίσει ότι το κτίριο θα κρατήσει τουλάχιστον 2.000 αυτοκίνητα μακριά από τους δρόμους, αφαιρώντας την ανάγκη των κατοίκων να διανύουν μεγάλες αποστάσεις για τις ανέσεις τους.

Απευθύνεται σε αποφοίτους και φοιτητές που είναι κοντά στην αποφοίτησή τους και είναι επίσης δημοφιλές σε νέους επαγγελματίες, συμπεριλαμβανομένων των influencers, καθώς και σε άτομα που έχουν μικρές επιχειρήσεις.

Δείτε εικόνες ΕΔΩ και ΕΔΩ

photo: pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί