Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο νησί, όπου διαθέτει και σπίτι, από την Πέμπτη, ενώ χθες, σύμφωνα με πληροφορίες, επιδόθηκε σε γυμναστικές ασκήσεις προετοιμασίας για τον αγώνα.
Η διαδρομή ξεκίνησε από το Ποσειδώνιο. Ο κ. Κασσελάκης δήλωσε ότι δεν πήγαινε για την πρωτιά αλλά για τη διαδρομή. Εμφανίστηκε χαλαρός, με τα γυαλιά του, τα οποία και δεν αποχωρίστηκε ούτε κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ωστόσο αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις. Τελικώς μπορεί να μην τερμάτισε πρώτος, όμως μετά το τέλος της διαδρομής έδειξε χαρούμενος φορώντας το μετάλλιό του.
Το Spetses mini Marathon είναι διεθνής αθλητική διοργάνωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο νησί. Η διοργάνωση περιλαμβάνει τρία αγωνίσματα στίβου 5, 10 και 25 χλμ. και τρεις αγώνες κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας 1,5 χλμ., 3 χλμ. και 5 χλμ., όπως επίσης και εκδηλώσεις για παιδιά.
Μετά από το αθλητικό τριήμερο στις Σπέτσες, ο κ. Κασσελάκης έχει προγραμματισμένη επίσκεψη στην Κύπρο, για το διάστημα 3-5 Οκτωβρίου.
Δείτε το σχετικό video από τον τηλεοπτικό σταθμό mega:
(με πληροφορίες από protothema. gr / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Απόλυτο «χαστούκι» στη διεθνιστική Ε.Ε.: «Δεν έχετε καμία θέση στις συνομιλίες για την Ουκρανία», video
- Ανήμποροι να σταματήσουν την Ρωσία υπό τις παρούσες συνθήκες! Τι συμβαίνει στην Αίγυπτο
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο