Ήταν τόσο βρώμικο το αυτοκίνητό του που τον σταμάτησε η τροχαία!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνδρες της Τροχαίας όταν σταμάτησαν για έλεγχο αυτό το αυτοκίνητο και τον οδηγό του να προσπαθεί να δει πίσω από τόνους σκουπίδια.

Για τον περισσότερο κόσμο, η καθαριότητα του αυτοκινήτου είναι κάτι αυτονόητο. Όντας ο χώρος μέσα στον οποίο περνάμε μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς μας, είναι προφανές ότι πρέπει να φροντίζουμε για την καθαριότητά του και την καλή κατάστασή του.

Πολύ δε περισσότερο όταν ένα βρώμικο αυτοκίνητο είναι εκτός από πηγή μικροβίων και πηγή προβλημάτων που σχετίζονται με την οδική ασφάλεια.

Οι Γερμανοί αστυνομικοί σταμάτησαν το επαγγελματικό αυτοκίνητο και προσπαθούσαν να καταλάβουν που βρίσκεται ο οδηγός ανάμεσα σε όλο αυτό το σκουπιδαριό.

Δεν υπήρχε ούτε σπιθαμή που να μην καλύπτεται από άδεια μπουκάλια και χαρτιά από φαστφουντ και διάφορα σνακς.

Τα σκουπίδια είχαν καταλάβει όλη την πλευρά του συνοδηγού και μεγάλο μέρος από το ταμπλό, προκαλώντας εντύπωση για το πως είναι δυνατόν να το οδηγεί κάποιος με ασφάλεια.

Το περιστατικό καταγράφηκε στην γερμανική πόλη Neubrandenburg στις 7 Μαρτίου, και ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου συγκεντρώνοντας δεκάδες αρνητικά σχόλια.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας της περιοχής σημείωσε ότι ο χώρος ήταν γεμάτος αποτσίγαρα, σημειώσεις, υλικά συσκευασίας, μπουκάλια και πολλά ακόμα. Μόνο το κάθισμα του οδηγού ήταν ακόμα ελεύθερο.

Οι αστυνομικοί υποχρέωσαν τον οδηγό να καθαρίσει το αυτοκίνητο, συγκεντρώνοντας τουλάχιστον 3 μεγάλες σακούλες από σκουπίδια.

Μάλιστα τον συνόδευσαν στον τόπο διαμονής του, ένα χωριό κοντά στο Neubrandenburg, και έδωσαν οδηγίες στον 68χρονο ότι δεν θα του επιτρέπεται να οδηγεί ένα τέτοιο όχημα στο μέλλον.

Η αστυνομία πάντως υπέβαλε μήνυση εναντίον του οδηγού για επικίνδυνη οδήγηση.

Μάλιστα σε αρκετές χώρες του κόσμου, υπάρχουν τσουχτερά πρόστιμα, αν η κατάσταση στο εσωτερικό του αυτοκινήτου δεν είναι τέτοια ώστε να επιτρέπει στον οδηγό την απρόσκοπτη και ασφαλή οδήγηση.

(από newsauto. gr / photo: pixabay)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί