Ιταλία: 75χρονη γυναίκα έκανε μήνυση στους 40χρονους γιους της για να καταφέρει να τους διώξει από το σπίτι!!!

Δικαστής: «Εάν η παραμονή στο ακίνητο μπορούσε αρχικά να θεωρηθεί δικαιολογημένη», καθώς βασιζόταν «στην υποχρέωση διατροφής που βαρύνει τον γονέα, σήμερα δεν φαίνεται δικαιολογημένη»


Οι δύο 40χρονοι γιοι της εξακολουθούν να μένουν μαζί της στο σπίτι, έτσι η 75χρονη μητέρα τους, αποφάσισε να τους κάνει μήνυση και να καταφέρει με αυτόν τον τρόπο να τους διώξει!


Είχε βαρεθεί να έχει μαζί της τα δύο ενήλικα παιδιά της στο σπίτι, το πρώτο 42 ετών και το δεύτερο 40. Προσπάθησε αρκετές φορές να τα πείσει να βρουν ανεξάρτητη στέγαση, επειδή και οι δύο έχουν δουλειά. Όμως κανένας από τους δύο δεν ήθελε να φύγει.

Έτσι η μητέρα, μια 75χρονη γυναίκα από την Παβία, αποφάσισε να τους μηνύσει και η δικαστής Simona Caterbi συμφώνησε μαζί της: τα δύο παιδιά θα πρέπει να φύγουν από το σπίτι της μητέρας τους μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου. Η είδηση ​​δημοσιεύτηκε σήμερα στην εφημερίδα La Provincia Pavese.

Η μητέρα ενοχλήθηκε επίσης από το γεγονός ότι τα δύο αδέρφια δεν συνεισέφεραν στα έξοδα του σπιτιού και δεν ήθελαν καν να τη βοηθήσουν στις οικιακές δραστηριότητες. Επειδή οι προσπάθειές της να τους πείσει να ξεκινήσουν μια δική τους ζωή ήταν μάταιες, επέλεξε να τους διώξει. Στην απόφαση του δικαστή υπογραμμίζεται ότι εάν « η παραμονή στο ακίνητο μπορούσε αρχικά να θεωρηθεί βάσιμη», καθώς βασιζόταν «στην υποχρέωση διατροφής που βαρύνει τον γονέα, δεν είναι πλέον δικαιολογημένη σήμερα», λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι « οι δύο κατηγορούμενοι είναι υποκείμενα άνω των σαράντα».

(photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί