Ινδία: Νύφη πέθανε στον γάμο της και την αντικατέστησε η…μικρότερη αδελφή της

Ένα ασύλληπτο περιστατικό έλαβε χώρα στην Ινδία, όπου μία άτυχη νεαρή κοπέλα πέθανε κατά τη διάρκεια της τελετής του γάμου της και...αντικαταστάθηκε άμεσα από την μικρότερη αδελφή της.


Η νεαρή νύφη, με το όνομα Χετάλ, επρόκειτο να παντρευτεί τον Βισάλ στο χωριό Νάρι της ινδικής πολιτείας Γκουτζαράτ , σύμφωνα με το News18 .

Αλλά, καθώς ξεκινούσε η περίτεχνη τελετή, η Χετάλ φέρεται να ένιωσε ζάλη και στη συνέχεια λιποθύμησε ξαφνικά. Οι συγγενείς της την μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν  ότι η κοπέλα πέθανε από καρδιακή προσβολή.

Όμως, αντί να ακυρώσει το γάμο, ο πατέρας της Χετάλ – ένας ντόπιος ονόματι Τζιναμπχάι Ράθορ – πρότεινε στον Βισάλ να παντρευτεί την άλλη του κόρη.

Σύμφωνα με την τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα Hindi Latest, το σώμα της άτυχης νύφης αποθηκεύτηκε σε ψυγείο νεκροτομείου στο νοσοκομείο μέχρι να ολοκληρωθεί η τελετή.

Ο τοπικός άρχοντας Λαξχαμπάι Ράθορ περιέγραψε το περιστατικό ως «πολύ λυπηρό», ωστόσο είπε ότι, παρόλο που η οικογένεια ήταν σοκαρισμένη από τον θάνατο της κόρης τους, τα μέλη της τοπικής κοινότητας τους έπεισαν να δώσουν το «καλό παράδειγμα» και να μην αφήσουν τον γαμπρό και την οικογένειά του «με άδεια χέρια».

(eleftherostypos. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί