Το Maestro In Blue προβλήθηκε αρχικά στην ελληνική τηλεόραση το 2022, αλλά μόλις κέρδισε την αναγνώριση από το βρετανικό κοινό καθώς πρόσφατα ανακάλυψαν το αστυνομικό δράμα στο Netflix.
Η σειρά, που διαδραματίζεται στο ηλιόλουστο ελληνικό νησί των Παξών, ακολουθεί τον μουσικό Ορέστη (Χριστόφορο Παπακαλιάτη) που σκηνοθετεί την αναβίωση ενός τοπικού μουσικού φεστιβάλ και ερωτεύεται τη μαθήτρια μουσικής Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου).
Το ανθισμένο ειδύλλιό τους παίρνει μια δραματική τροπή όταν το ζευγάρι παγιδεύεται σε έναν φρικτό φόνο στο ειδυλλιακό νησί.
Το Maestro In Blue έγραψε ιστορία όταν έγινε η πρώτη σειρά σε ελληνικό σενάριο που πήρε το Netflix και τώρα επέστρεψε στον γίγαντα του streaming για τρίτη σεζόν.
Οι θεατές μιλούν με ενθουσιασμό για την «συναρπαστική» πλοκή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τότε που βρήκαν το κρυμμένο στολίδι.
Στο X, ένας δημοσίευσε στιγμιότυπα από την εκπομπή και είπε: «Αυτές οι δύο σκηνές; Τατουάζ στο μυαλό μου. Έχω κλάψει».
«Το #MaestroinBlue είναι τόσο κοντά στην τελειότητα όσο μπορεί να φτάσει μια τηλεοπτική εκπομπή. Πιασάρικο. Καταπληκτικό. Αισθηματικό. Η ιστορία και οι χαρακτήρες της θα μείνουν μαζί μου για πάντα. Μια όμορφη ωδή στην πολυπλοκότητα που είναι η ανθρώπινη ύπαρξη», έγραψε ένας άλλος.
Ωστόσο, η τρίτη σεζόν μπορεί να μην είναι η τελευταία σεζόν της σειράς, καθώς ο δημιουργός και σκηνοθέτης Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν έχει αποκλείσει την τέταρτη σεζόν.
Πρόσφατα είπε στο ABC News: «Οι άνθρωποι θα ήθελαν πολύ μια τέταρτη σεζόν και θα ήθελα να τη γράψω, αλλά χρειάζομαι χρόνο για να το σκεφτώ».
Η τρίτη σεζόν έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 2 Δεκεμβρίου και ολόκληρη η σεζόν είναι διαθέσιμη στο Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο από τις 3 Δεκεμβρίου.
Η σεζόν ολοκληρώθηκε στα τέλη Δεκεμβρίου για τους Έλληνες και Κύπριους θαυμαστές, αλλά ξεκίνησε η ροή σε όλο τον κόσμο στις 28 Δεκεμβρίου.
Έχει συμπεριληφθεί στη λίστα των κορυφαίων 10 του Netflix με τις πιο δημοφιλείς ξένες εκπομπές παγκοσμίως.
photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “Carpa uasi”: Η μοναδική κατασκευή των Ίνκας του 15ου αιώνα αποκαλύπτει τα μυστικά της
- Το φονικό πέρασμα του κυκλώνα Μελίσα – Δείτε βίντεο από ελικόπτερο που κόβει την ανάσα
- Τα ρομπότ χειρουργούν πλέον με μεγάλη ακρίβεια – Βίντεο με τη δοκιμή σε αυγό χωρίς να σπάσει
- Τανζανία: Απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις διαδηλώσεις και τα επεισόδια
- Μεντβέντεφ για Poseidon: «Μπορεί να θεωρηθεί ένα πραγματικό όπλο της Ημέρας της Κρίσης»
- Κομοτηνή: 82χρονος πέθανε από ανακοπή μετά από επίθεση από τον 51χρονο γιο του
- Δεξιά «βόμβα»: Τι θα διοργανώσει στην Ουάσινγκτον Αμερικανίδα βουλευτής
- Με ποιόν θα συναντηθεί την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- ΔΥΠΑ: 183 εργαστήρια συμβουλευτικής τον Νοέμβριο
- Manpower: Η τεχνολογία ανασχηματίζει ραγδαία τον ρόλο της εργασίας – Τα στοιχεία για την Ελλάδα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
ΑΑΔΕ
ΧΡΕΗ
ΑΨΙΔΑ ΓΑΛΕΡΙΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΓΙΑΤΡΟΙ
ΑΑΔΕ
ΓΙΟΡΤΗ









