Το ντοκιμαντέρ για τη Μελάνια Τραμπέχει βγει εδώ και λίγες μέρες στους κινηματογράφους.
Στο πίσω μέρος μιας αυτοκινητοπομπής των Μυστικών Υπηρεσιών, ο σκηνοθέτης Μπρετ Ράτνερ ρωτάει την Πρώτη Κυρία ποιο είναι το αγαπημένο της τραγούδι. Μόλις έκαναν την αποκάλυψη άρχισε να τραγουδάει στο ρυθμό της επιτυχίας πριν παραδεχτεί ότι «δεν τραγουδάει».
Το κομμάτι που ακολούθησε ήταν το “Billie Jean”, το οποίο η Πρώτη Κυρία αποκαλύπτει αργότερα στην ταινία ότι είναι το αγαπημένο της τραγούδι μαζί με το “Thriller”.
Σχετικά με τον Μάικλ Τζάκσον, τον αγαπημένο της τραγουδιστή, είπε στον Ράτνερ στο πίσω μέρος της λιμουζίνας: “Τον συνάντησα μια φορά με τον Ντόναλντ, ήταν πολύ γλυκός, πολύ καλός”. Το “Billie Jean” είναι το δεύτερο single από το “Thriller” του 1982, το άλμπουμ με τις καλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών. Το τραγούδι που έγινε παγκόσμια επιτυχία είναι επίσης το σόλο single του Τζάκσον με τις καλύτερες πωλήσεις και το τρίτο πιο επιτυχημένο της δεκαετίας του 1980 μετά τα “Last Christmas” και “Don’t Stop Believin'”.
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στο μετρό της Μόσχας μετά από διακοπή στο ίντερνετ οι Ρώσοι έβγαλαν τα βιβλία! ΒΙΝΤΕΟ
- Τι είπε ο Πεσκόφ σε σχέση με μελλοντική επίσκεψη του Κιμ Γιονγκ Ουν στην Μόσχα
- Οι εγκάρδιες ευχές του Πούτιν προς τον Κιμ Γιονγκ Ουν
- Στ. Καφούνης: Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν χρειάζονται μόνο σωστή διάγνωση, αλλά και ειδικές, άμεσες και εφαρμόσιμες λύσεις
- «Σταμάτα, σταμάτα!»: Ανατριχιαστικό ηχητικό στιγμιότυπο πριν το αεροπλάνο συγκρουστεί με πυροσβεστικό στο Κουίνς
- Ανησυχία των Βρετανοκυπρίων για τις ταξιδιωτικές συμβουλές προς την Κύπρο
- Πάνω από 1.000 θέσεις εργασίας στην 53η «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στο Ηράκλειο
- Όταν ο ήλιος «παίζει παιχνίδια» με τα σύννεφα, vid
- Η νέα φιλοσοφία της Ρις Γουίδερσπουν με ορόσημο την 50στά της γενέθλια
- Σε αυτό το σπα στην Ιαπωνία μπορείτε να επιλέξετε ένα…μασάζ γάτας! ΒΙΝΤΕΟ









