Η φωτιά σημειώθηκε περίπου στις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας (25/12) με την πυροσβεστική να φτάνει στο σημείο μέσα σε λίγα λεπτά.
«Την περιορίσαμε σε περίπου 10 λεπτά», είπε ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Χιούστον Τζάστιν Μπαρνς (Justin Barnes). Σύμφωνα με το FOX 26 Houston, στο διώροφο σπίτι έμενε ένα ζευγάρι με τα δυο τους παιδιά, το οποίο κατάφερε να διαφύγει με ασφάλεια χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί.
Η οικογένεια της διάσημης τραγουδίστριας αγόρασε το σπίτι το 1982 και η Beyoncé έζησε εκεί μέχρι τα πέντε της χρόνια. Μάλιστα όταν η τραγουδίστρια βρέθηκε στην πόλη τον Σεπτέμβριο για την παγκόσμια περιοδεία της «Renaissance World Tour», εθεάθη να φωτογραφίζει το σπίτι.
Σύμφωνα με τον Guardian το ακίνητο, το οποίο αποτελεί ορόσημο για την περιοχή, βρίσκεται στην ιστορική γειτονιά Riverside Terrace. Χτισμένο το 1946, διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και αντίστοιχα μπάνια ενώ το 2019, πουλήθηκε για τελευταία φορά.
H τραγουδίστρια αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Βραζιλία, με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας της, «Renaissance: A Film by Beyoncé».
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τα απομνημονεύματα του θρύλου του τένις Μπιορν Μποργκ μεταφέρονται στο σινεμά
- Μήνυμα ΥΠΕΞ για την επέτειο του «ΟΧΙ»
- ΣΥΡΙΖΑ για εθνική επέτειο: «Η 28η Οκτωβρίου μας θυμίζει το έρεβος του πολέμου και την αξία της ειρήνης»
- Τα πιο μισητά αγάλματα της Κίνας δέχονται χαστούκια εκατοντάδες φορές την ημέρα! vid
- ΠτΔ από Θεσσαλονίκη: «Δεν υπάρχει κανένα δικαίωμα που δεν συνεπάγεται υποχρέωση»
- Μέγαρο Βουλής: από την κατοχή στην απελευθέρωση
- Παραδόσεις πυραύλων στην Ιαπωνία ανακοίνωσε ο Τραμπ, vid
- Με «Αντιφασιστικό μουσακά» απαντούν οι Ιταλοί στους νοσταλγούς του Μουσολίνι
- Πιερρακάκης: Ημέρα μνήμης και υπερηφάνειας η 28η Οκτωβρίου
- Η παρέλαση δικαιώνει τον Λιακόπουλο! Καλώς ήλθατε στην νέα εποχή









