Έτσι πλέον από τη Δευτέρα οι γραμμές που θα εξυπηρετούνται από ηλεκτρικά λεωφορεία θα είναι τέσσερις, καθώς ήδη έχουν ενταχθεί στην ηλεκτροκίνηση οι γραμμές 21, 29 και 20 που εκτελούν τα δρομολόγια Εύοσμος – Αριστοτέλους, Πολίχνη – Αριστοτέλους και Μενεμένη – Αριστοτέλους, αντίστοιχα.
Την ίδια ώρα, με εντατικούς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή του σταθμού φόρτισης των λεωφορείων, ο οποίος θα ολοκληρωθεί στο σύνολό του μέσα στον Ιούνιο. Ενδιάμεσα, λειτουργούν σταδιακά ομάδες φορτιστών, οι οποίοι είναι πολύ υψηλών προδιαγραφών, αντίστοιχων εκείνων των λεωφορείων και είναι απολύτως λειτουργικοί.
Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΘ, στα νέα οχήματα δεν έχουν εγκατασταθεί μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων, παρά μόνον μηχανήματα επικύρωσης εισιτηρίων. Αυτό αποφασίστηκε διότι τους επόμενους μήνες ο ΟΑΣΘ θα περάσει σε ένα σύγχρονο σύστημα είσπραξης κομίστρου, στο ηλεκτρονικό εισιτήριο, οπότε ο εξοπλισμός θα είναι νέας τεχνολογίας, εύχρηστος και φιλικός στη χρήση. Μέχρι τότε, για να μετακινηθούν οι επιβάτες με τα ηλεκτρικά λεωφορεία θα πρέπει να διαθέτουν είτε κάρτα απεριορίστων διαδρομών, είτε εισιτήρια, τα οποία μπορούν να προμηθεύονται σε περισσότερα από 800 σημεία πώλησης στη Θεσσαλονίκη.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Bασίλισσα Καμίλα: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί – Ελπίζει να αναρρώσει για την επίσκεψη Τραμπ
- Γκουτέρες: «Παρακολουθούμε τη συστηματική καταστροφή της πόλης της Γάζας»
- Νέες απόκοσμες εικόνες από το Κάλλιο – Αναδύθηκε το βυθισμένο χωριό στη λίμνη Μόρνου
- Ισραήλ: Αναχαιτίστηκε πύραυλος που εκτόξευσαν οι Χούθι της Υεμένης
- Εμφάνιση – έκπληξη του Χάρι και της Μέγκαν στο ντοκιμαντέρ για τα 70 χρόνια της Disneyland, vid
- Χειροπέδες σε 32χρονο αλλοδαπό για τις σεξουαλικές επιθέσεις σε ανήλικες στο Αιγάλεω
- Ασυνήθιστο αλλά έγινε! Αμερικανοί παρακολούθησαν τις ασκήσεις Ρωσίας-Λευκορωσίας
- Καλλιθέα: Εντοπίστηκε παράνομο καζίνο μέσα σε καφετέρια – Έγιναν δύο συλλήψεις
- Τα διάσημα ιαπωνικά μαχαίρια της πόλης Σακάι έγιναν ξανά viral μέσα από το TikTok – Δείτε βίντεο
- Ο e-ΕΦΚΑ εγκαινιάζει το νέο DASHBOARD–myEFKA – Η κοινωνική ασφάλιση σε ένα ενιαίο ψηφιακό περιβάλλον