Άρχισαν οι καταλήψεις στα σχολεία στον Πύργο της Ηλείας και οι μαθητές βγαίνουν στους δρόμους, με αίτημα για δημόσια σχολεία που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες.
Με ανακοίνωσή της, η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Πύργου καλεί εκπαιδευτικούς, γονείς και φορείς να συμμετέχουν στην κινητοποίηση τους η οποία έχει προγραμματιστεί για σήμερα στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Κάλεσμα απευθύνει και το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ηλείας, τονίζοντας ότι συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα των μαθητών και καλεί όλους τους συναδέλφους της, να συμμετάσχουν στην μαθητική πορεία η οποία διοργανώνεται από την Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Πύργου.
(με πληροφορίες από newsit. gr / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στο Παρίσι ο Θ. Πλεύρης – Στο επίκεντρο το νέο Σύμφωνο Μετανάστευσης
- Σειρά εκρήξεων φέρεται να ακούστηκε στο κέντρο της Τεχεράνης
- «Cape Fear»: Η Έιμι Άνταμς και ο Χαβιέ Μπαρδέμ στο εκρηκτικό τρέιλερ του νέου ριμέικ
- Απειλή αποκλεισμού του Ισραήλ από το Συμβούλιο της Ευρώπης λόγω του νόμου για τη θανατική ποινή
- Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι Ισπανοί: Βρήκαν τεράστια υπόγεια σήραγγα που ένωνε Μαρόκο και Ισπανία (Photo)
- Τηλεφωνική επικοινωνία του Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
- Πυρά Μάντζου για την προ ημερησίας: «Φυγομαχεί ο Κ. Μητσοτάκης»
- Με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων συναντήθηκε ο Ν. Δένδιας
- Σε επιφυλακή οι δήμοι της Αττικής λόγω της κακοκαιρίας – Πού μπορούν να καλούν οι δημότες
- «Σχέδιο πέντε σημείων» από Κίνα και Πακιστάν – Ζητούν την άμεση κατάπαυση του πυρός στην Μέση Ανατολή









