Διασύνδεση POS – ταμειακών – Θεοχάρης: «Μετά το τέλος Απριλίου δεν υπάρχει δικαιολογία» (video)

«Μετά το τέλος Απριλίου δεν υπάρχει δικαιολογία, δεν θα υπάρξει άλλη παράταση», ανέφερε σήμερα το πρωί (3.3.2024) στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης σχετικά με τη διασύνδεση ταμειακών μηχανών – POS. Για την παράταση στη διασύνδεση POS – ταμειακών μηχανών, ο κ. Θεοχάρης ανέφερε: «Έχουμε ξεπεράσει το 90%, οι αναβαθμίσεις των POS συνεχίζουν με […]


«Μετά το τέλος Απριλίου δεν υπάρχει δικαιολογία, δεν θα υπάρξει άλλη παράταση», ανέφερε σήμερα το πρωί (3.3.2024) στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης σχετικά με τη διασύνδεση ταμειακών μηχανών – POS.

Για την παράταση στη διασύνδεση POS – ταμειακών μηχανών, ο κ. Θεοχάρης ανέφερε:

«Έχουμε ξεπεράσει το 90%, οι αναβαθμίσεις των POS συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς και τις επόμενες ημέρες θα έχουν ολοκληρωθεί (…) Είτε θα πρέπει μέσα στον Μάρτιο να έχουν διασυνδεθεί είτε να έχουν κλείσει ραντεβού με τον τεχνικό και αυτό θα το δηλώσουν σε ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ από τις 15 Μαρτίου και μετά ώστε να είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι επαγγελματίες έχουν μέσα στον Απρίλιο στη χειρότερη για το ραντεβού για τη διασύνδεση».

Ενώ πρόσθεσε:

“Μετά το τέλος Απριλίου δεν υπάρχει δικαιολογία. Υπάρχουν τώρα πια μηχανήματα που δεν χρειάζονται διασύνδεση, απλώς τα παίρνεις και είναι δύο σε ένα (…) Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μία μέρα, δεν θα ξαναδοθεί άλλη παράταση”.

Δείτε το σχετικό video από τον τηλεοπτικό σταθμό skai από το λεπτό 8:00:

(με πληροφορίες από newsit. gr / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί