Έγκυος με τρίδυμα δείχνει την κοιλιά στις 23 βδομάδες: Θα διπλασιαστεί σε μέγεθος λένε οι γιατροί

Η Άλεξ Γκαλίντο περιμένει τρίδυμα και ήδη στις 23 βδομάδες εγκυμοσύνης η κοιλιά της είναι εντυπωσιακή, με τους γιατρούς να αναφέρουν ότι πιθανότατα θα διπλασιαστεί σε μέγεθος μέχρι να γεννήσει.

Η Άλεξ Γκαλίντο είναι έγκυος σε τρίδυμα, είναι 23 εβδομάδων και η ήδη τεράστια κοιλιά της πιθανότατα πρόκειται να διπλασιαστεί σε μέγεθος μέχρι να γεννήσει, σύμφωνα με τους γιατρούς. Στο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης TikTοk, η νεαρή έγκυος παρουσίασε την κοιλιά της, αφήνοντας άφωνους με το θέαμα τους περισσότερους χρήστες.

«Έγκυος 23ων εβδομάδων με τρίδυμα. Μένουν 13 εβδομάδες! Οι γιατροί λένε ότι ίσως διπλασιαστεί σε μέγεθος» λέει η Άλεξ στο σχόλιο του βίντεο.

Όπως αποκάλυψε, η νεαρή γυναίκα περιμένει τρία κοριτσάκια, δύο από τα οποία είναι ομοζυγωτικά.«Τα κορίτσια έχουν και επισήμως κάνει κατάληψη στο κορμί μοιυ. Θα γεννήσω κορίτσια – δύο ολόιδια κι ένα ετεροζυγωτικό» σχολίασε η έγκυος σε τρίδυμα.

Η νεαρή μητέρα έχει ήδη ένα αγοράκι τεσσάρων ετών, με την Άλεξ να ελπίζει η εγκυμοσύνη της να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε τα τρία μωράκια της να μειώσουν τις πιθανότητες να μπουν στη μονάδα εντατικής φροντίδας νεογνών μόλις γεννηθούν.

«Το περισσότερο που μείνουν μέσα, το λιγότερο που θα μείνουν στην εντατική μονάδα» εξήγησε η Άλεξ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η νεαρή γυναίκα συχνά – πυκνά ανεβάζει βίντεο με την πορεία της εγκυμοσύνης της.

Σε παλιότερο κλιπ είχε αποκαλύψει πώς έγινε η σύλληψη των τριδύμων. «Όταν κοιμάστε μαζί μια φορά έπειτα από 5 μήνες και καταλήγεις με τρίδυμα!» είχε γράψει τότε η όμορφη Άλεξ. Τα βίντεο της νεαρής γυναίκας συγκινούν τους χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα, που εύχονται υγεία κι ευτυχία στην όμορφη οικογένεια και με το καλό η γέννηση των παιδιών τους. «Είμαι και εγώ τρίδυμος! Συγχαρητήρια μαμά!» σχολίασε κάποιος.

Δείτε το βίντεο:

@wemadetriplets 13 weeks remaining!! Doctor says I might double in size 😳 #pregnant #triplets #23weekspregnant #baby #babytok ♬ Major Bag Alert – Damickey Lillard

(sputniknews. gr / photo: video screenshot)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί