Υπονοούμενα του «πατέρα» της «Γαλάζιας Πατρίδας» για την ΕΜΑΚ: «Γείτονες μας κατασκοπεύουν», vid

Τι ειπώθηκε την ώρα που σώζονται γυναικόπαιδα...

Ο “πατέρας” της Γαλάζιας Πατρίδας και πρώην Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού της Τουρκίας, Τζιχάτ Γιαϊτζί, επιτέθηκε, εμμέσως πλην σαφώς, στους Έλληνες που… πήγαν στην Τουρκία για να βοηθήσουν γυναικόπαιδα!

«Δεν πρέπει να λησμονείτε ότι τέτοια περιβάλλοντα μπορεί να προσφέρουν ευκαιρίες στους εχθρούς της Τουρκίας να εφαρμόσουν αυτά τα σενάρια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τζιχάτ Γιαϊτζί και υπογράμμισε:

«Θα πρέπει να αξιολογήσουμε και να αναλύσουμε τους στρατιωτικούς και κοινωνικούς κινδύνους αυτού του σεισμού, ο οποίος χτύπησε επαρχίες όπως το Χατάι, το Καχραμανμαράς, τη Μαλάτια, το Γκαζιαντέπ, το Κιλίς και το Ντιγιάρμπακιρ στις 6 Φεβρουαρίου 2022. Ειδικά στις επαρχίες μας όπως η Γκαζιαντέπ, η Χατάι και το Κιλίς, υπάρχουν προσφυγικοί καταυλισμοί, καθώς και προσφυγικές γειτονιές.

Τόσο η κοινωνική ψυχολογική δομή όσο και οι διαστάσεις ασφάλειας αυτής της κατάστασης πρέπει να αξιολογηθούν προσεκτικά. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει μια αμερικανική βάση στην περιοχή. Δεν πρέπει να λησμονείτε ότι τέτοια περιβάλλοντα μπορεί να προσφέρουν ευκαιρίες στους εχθρούς της Τουρκίας να εφαρμόσουν αυτά τα σενάρια. Οι λύκοι αγαπούν τον ομιχλώδη καιρό. Υπάρχουν διακοπές στις δραστηριότητες έρευνας και διάσωσης και παροχής βοήθειας στην Τουρκία κ.λπ.

Μπορεί να υπάρχουν αυτοί που θέλουν να πουν και να προκαλέσουν εσωτερική αναταραχή. Είναι εξαιρετικά σημαντικό ο λαός μας και η πολιτεία μας να είναι σε εγρήγορση και να μην επιτρέπουν καμία αναταραχή, σύγχυση και χάος στην ενότητα και την αλληλεγγύη. Σε τέτοιες καταστροφές μεγάλης κλίμακας, είναι απαραίτητο να ενισχύσουμε τους δεσμούς γύρω από το κράτος μας, χωρίς τη διάκριση εξουσίας-αντιπολίτευσης.

Δεν είναι η ώρα να εκμεταλλευτούμε πολιτικά αυτήν την καταστροφή! Η Πολιτεία και το Έθνος ανήκουν σε όλους μας! Αποδείχθηκε ότι το 1999 κάποιοι “γείτονες” με την δικαιολογία της βοήθειας έστειλαν ομάδες που κατασκόπευαν».

ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ κ. ΓΙΑΪΤΖΙ ΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΑΚ, ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ, ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕΝΑΡΙΑ!!!

photo intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί