«ΒΟΜΒΕΣ» μέσω της Ρωσικής Πρεσβείας για την Ελλάδα και τις σχέσεις της με την Ρωσία

Καθόλου τυχαίες αναρτήσεις...

Η Μόσχα μέσω της Ρωσικής Πρεσβείας, ανήρτησε (παλιές ή νέες) δηλώσεις του ΥΠΕΞ, Σεργκέι Λαβρόφ, επικρίνοντας την στάση της χώρας μας όσον αφορά τον πόλεμο στην Ουκρανία και την στενή συνεργασία σε οικονομικό και στρατιωτικό επίπεδο με το Βαθύ Κράτος των διεθνιστών στις ΗΠΑ.

Χθες το ΕΛ είχε αναφερθεί στο θέμα, ωστόσο οι αναρτήσεις συνεχίστηκαν και δεν έγιναν τυχαία, την ώρα μάλιστα που πλησιάζουν εκλογές.

«Ήμασταν φίλοι με τους Έλληνες. Σημειώσαμε τις μεταμορφώσεις στην ηγεσία της χώρας. Αναγκάστηκε ή η ίδια συμφώνησε να υποταχθεί στην αμερικανική επιταγή. Βγάλαμε τα συμπεράσματα σε σχέση με εκείνους που τόσο ευχάριστα υποστήριξαν την επιθετικότητα κατά της Ρωσίας».

Με αυτό το tweet εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του, διά της πρεσβείας της Ρωσίας στην Αθήνα, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ:

Τα tweets συνέχισαν:

«Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα και η Κύπρος ήταν από τις πιο φιλικές προς εμάς χώρες. Είχαμε έναν τεράστιο αριθμό κοινών πολιτιστικών και εκπαιδευτικών εκδηλώσεων. Η οικονομική συνεργασία αναπτύσσονταν ενεργά για το καλό των αμοιβαίων συμφερόντων. Η ταχύτητα, με την οποία μετέβησαν όχι μόνο στο «στρατόπεδο» εκείνων που υπέγραψαν τις κυρώσεις, αλλά και στην ομάδα των ηγετών των αντιρωσικών δράσεων, ήταν περίεργη. Καθρεφτίζει την επιβαλλόμενη γραμμή της επιθετικής αντιπαράθεσης και όχι το συμφέρον των Ελλήνων», αναφέρει η ρωσική πρεσβεία στην χώρα μας, απηχώντας τα λόγια του Σεργκέι Λαβρόφ και την θέση του Βλαντίμιρ Πούτιν.

photo intime

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί