«ΒΟΜΒΑ«» Ακάρ: «Συνεκμετάλλευση του ΠΛΟΥΤΟΥ στο Αιγαίο, ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ από Ελλάδα»! Δείτε ΞΑΝΑ το ΒΙΝΤΕΟ με τον Δένδια

Ετοιμάζεται μειοδοσία άνευ προηγουμένου;;;

Την από κοινού τουριστική και πλουτοπαραγωγική εκμετάλλευση του Αιγαίου προτείνει ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, σε δηλώσεις του προς δημοσιογράφους μετά την έκτακτη σύνοδο των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ.

Στο πλαίσιο της ελληνοτουρκικής προσέγγισης, η οποία λαμβάνει χώρα αυτή την στιγμή με πρόσχημα την ανάγκη ειρήνευσής στο Αιγαίο, ώστε να μην ξεσπάσει άλλο πολεμικό μέτωπο στην ευρύτερη περιοχή, ο Ακάρ δήλωσε πως πρότεινε την ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ του Αιγαίου και το κλίμα είναι πολύ θετικό!

Ερωτηθείς για το πώς είναι η κατάσταση τελευταία στις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, ο Χουλουσί Ακάρ απάντησε: «Με την Ελλάδα διεξήχθησαν θετικές και εποικοδομητικές συνομιλίες για θέματα της επικαιρότητας. Βάλαμε στο τραπέζι τα θέματά μας με ειλικρίνεια, ανοιχτά, έντιμα και με διαφάνεια».

Ο Ακάρ δήλωσε ότι περιμένουν την ελληνική αντιπροσωπεία στην Άγκυρα για τη συνάντηση αναφορικά με τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης και ότι αυτό το θέμα το συζήτησε στην συνάντησή του με τον Έλληνα υπουργό Άμυνας, Νικόλαο Παναγιωτόπουλο.

«Αυτό είναι σημαντικό για την ευημερία των λαών των δύο χωρών και την κατανομή της ομορφιάς και του πλούτου του Αιγαίου. Υπάρχει τουρισμός, ψάρεμα και πολλά άλλα πλούτη. Είμαστε υπέρ της κοινής εκμετάλλευσής τους, το έχουμε πει αυτό. Λάβαμε θετική απάντηση από τον συνομιλητή μας υπό αυτή την έννοια, περιμένουμε να προχωρήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Είμαστε εποικοδομητικοί και θετικοί. Αυτή είναι η προσέγγισή μας», τόνισε.

Υπάρχει κίνδυνος για “ΈΚΤΑΚΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ” στα εθνικά ζητήματα και “ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ” την ώρα που όλος ο πλανήτης ασχολείται με τον “κακό” Πούτιν;;;

Οι Τούρκοι πάντως έχουν βάλει επί τάπητος όλα τα “καυτά” θέμα, Ίσως η Αθήνα διαψεύσει, ωστόσο, όλα αυτά ειπώνονται στην σκιά των πρόσφατων δηλώσεων του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, με τις οποίες επί της ουσίας…παραχωρεί όλα -ΟΧΙ ΤΑ ΜΙΣΑ- τα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Αιγαίο!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ:

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί