«ΒΛΑΚΕΣ Έλληνες, θα καταλάβουμε τα νησιά ΠΡΙΝ ΚΑΝ κουνηθείτε» – ΠΟΛΕΜΟ θέλουν οι Τούρκοι για το Καστελόριζο και το μισό Αιγαίο, BINTEO

Ανεβαίνουν σε επίπεδο έντασης τα Ελληνοτουρκικά...

«Θα χτυπήσουμε ελληνικά νησιά προτού προλάβετε να κουνηθείτε και το να κρυφτείτε κάτω από τις φούστες των Αμερικανών δεν θα σας βοηθήσει καθόλου», λέει σε τηλεοπτικό δίκτυο ο βοηθός του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν , Mesut Hakki Casin, με την Τουρκία να έχει βάλει πλώρη για το Καστελόριζο και άλλα νησιά.

«Δεν χρειάζεται να τους χτυπήσουμε με ελικόπτερα, αλλά με πυραύλους από τις τουρκικές βάσεις στα παράλια.

Ας πούμε πως η Τουρκία ξεκινάει μία επίθεση, και ξεκινά ο πόλεμος, και αντιμετωπίζουμε Αμερικανούς στρατιώτες. Οι Έλληνες πιστεύουν πως μπορούν να κρυφτούν πίσω από τους Αμερικάνους. Το κάνατε και στον Α’ΠΠ όταν κρυφτήκατε πίσω από τους Εγγλέζους.

Οι Έλληνες πιλότοι θα πετάξουν μαζί με τους Αμερικάνους πιλότους. Πίσω από τους Αμερικανούς, οι Έλληνες θα ζητούν προστασία. Θα μας προκαλούν όντας κρυμμένοι πίσω από τους Αμερικανούς.

Βλάκες Έλληνες, έχουμε και άλλα όπλα. Πριν καν κουνηθείτε θα έχουμε χτυπήσει και θα έχουμε καταλάβει αυτά τα νησιά.  Αν ξεκινήσει πόλεμος, οι Έλληνες θα χάσουν πολλά», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Την ίδια ώρα, μέχρι το Καστελόριζο φτάνει η τουρκική προπαγάνδα, η οποία ξεδιπλώνεται εν προκειμένω από τον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό TRT που πληροφορεί τους τηλεθεατές του ότι το νησί έχει αποστρατιωτικοποιημένο στάτους, το οποίο παραβιάζει η Αθήνα.

Ρεπορτάζ του κρατικού τηλεοπτικού σταθμού TRT της Τουρκίας έχει τον τίτλο «Ο ελληνικός κόμπος στο Αιγαίο: Εξοπλισμένο Καστελόριζο».

Στην διάρκειά του ακούγονται οι δημοσιογράφοι να λένε: «Το Καστελόριζο έχει έκταση 10 τετραγωνικών χιλιομέτρων και βρίσκεται σε απόσταση περίπου 2 χλμ από την περιοχή Κας της Αττάλειας. Το Καστελόριζο, σύμφωνα με τη συνθήκη των Παρισίων, έχει αποστρατιωτικοποιημένο στάτους. Παρά το ότι η συνθήκη της Λωζάνης και των Παρισίων επιβάλουν αποστρατικοποίηση, η Αθήνα εξόπλισε το Καστελόριζο. Οπως εξόπλισε και άλλα 15 νησιά του Αιγαίου. Η στρατιωτική κινητικότητα του 2020 στο νησί καταγράφηκε έτσι από το TRT».

Για το Καστελόριζο, το οποίο έχει τεράστια σημασία για την περιοχή -ΕΔΩ- απειλούν οι Τούρκοι με πόλεμο και μάλιστα με βαριές εκφράσεις.

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί