• Αρχική
  • Άρθρα
  • Βάρκες βυθίζονται – Οι Ελληνικές Δυνάμεις ταπεινώνουν τους Γκρίζους Λύκους (ΒΙΝΤΕΟ)

Βάρκες βυθίζονται – Οι Ελληνικές Δυνάμεις ταπεινώνουν τους Γκρίζους Λύκους (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πρωί φιγούρα, το βράδυ πανωλεθρία...

Η «Jadarma», η στρατοχωροφυλακή της Τουρκίας αλλά και οι Γκρίζοι Λύκοι της «Polis Ozel Harekat» πιάστηκαν στην φάκα των Βόρειων Μοιρών των Καταδρομών που έχουν βοηθήσει σημαντικά στη θωράκιση του Έβρου ποταμού.

Όπως μεταδίδεται, τα στελέχη των Μοιρών που βρίσκονται σε όλο το μήκος των 212 χλμ του Έβρου έχουν ταπεινώσει τις τουρκικές δυνάμεις.

Όπως θα δείτε στο βίντεο οι Τούρκοι της ειδικής αντιτρομοκρατικής μονάδας Γκρίζων Λύκων «Polis Ozel Harekat» βρίσκονται μέσα σε έντονα πορτοκαλί βάρκες και περιπολούν, υποτίθεται στον Έβρο, με τις ελληνικές δυνάμεις να τους έχουν κλειδώσει, όπως θα δείτε στο βίντεο.

Την νύχτα όμως αναδιπλώνουν τις μαύρες βάρκες zodiac από ισχυρό καουτσούκ κι όχι τις «φωσφορίζουσες» πορτοκαλί.

Ποιά είναι η δουλειά που κάνουν εκεί οι… ειδικοδυναμίτες των Τούρκων;

Άλλοι αναπτύσσουν τις βάρκες, άλλοι τοποθετούν τα κομμάτια αλουμινίου στο πάτωμα, και άλλοι Τούρκοι Commando, συναρμολογούν τις μηχανές, ώστε να ετοιμάσουν το «δουλεμπορικό» για να κουβαλήσουν εισβολείς στην Ελλάδα.

Ποια είναι η τύχη αυτών των βαρκών;

Βυθίζονται σε νότια τμήματα του Έβρου, με τους τούρκους να σπεύδουν να διαφύγουν μετά τον αιφνιδιασμό της Ελληνικής ενέδρας.

Δείτε το βίντεο με τους Τούρκους να ξεφτιλίζονται, παριστάνοντας πως περιπολούν, την ώρα που χάνουν συνεχώς βάρκες, όταν πέφτει η νύχτα.

Οι Ελληνικές Δυνάμεις τους παρατηρούν, όπως γράφει και ο τούρκος αντικαθεστωτικός δημοσιογράφος, Abdullah Bozkurt, ενώ τους έχουν κλειδώσει, αναγκάζοντάς τους σε μανούβρες, σαν ένα σκύλο που γυρίζει γύρω από την ουρά του.