Τουρκοσομαλικός στρατός μέσα στην Ελλάδα; Η αποκάλυψη του el.gr «τραντάζει» όλη την χώρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονίζουν οι εικόνες...

Σε συνέχεια του χθεσινού μας αποκλειστικού άρθρου, θέλουμε να κρούσουμε τον κώδωνα του κινδύνου για όσους αλλοδαπούς βρίσκονται στην χώρας μας ή επιχειρούν να εισβάλλουν σε αυτή.

Όλοι μας πρέπει να παρακολουθήσουμε το παρακάτω βίντεο, στο οποίο απεικονίζονται Σομαλοί κομάντος να τραγουδούν τουρκικά στρατιωτικά συνθήματα μάχης.

Αναρωτιόμαστε: Αυτούς στέλνουν στην Ελλάδα ως «μετανάστες»; Ήδη στην χώρα μας υπάρχουν αρκετοί αλλοδαποί από την Σομαλία. Δεν αποκλείεται σημαντικός αριθμός από αυτούς να έχουν λάβει ανάλογη τουρκική στρατιωτική εκπαίδευση!

Άλλωστε, για όσους δεν γνωρίζουν, από το 2017 η Τουρκία διατηρεί στρατιωτική βάση στην παραθαλάσσια περιοχή της Jaziira, στην Μογκαντίσου της Σομαλίας. Η βάση θεωρείται από τις μεγαλύτερες υπερπόντιες εγκαταστάσεις της Τουρκίας.

«Συντρίβω τον εχθρό με την σιδερένια μου δαγκάνα», τραγουδούν στα τούρκικα οι Σομαλοί!

Δείτε το βίντεο, πατώντας κάτω δεξιά, προκειμένου να ενεργοποιηθούν οι αγγλικοί υπότιτλοι:

Υπάρχουν Σομαλοί παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα; Μα φυσικά!

Όπως θα δείτε στα παρακάτω βίντεο Σομαλοί παράνομοι μετανάστες υπάρχουν εντός Ελλάδας, προκαλώντας μάλιστα εξεγέρσεις, όπως συνέβη στην Μόρια της Λέσβου:

Επιπλέον, πολλοί Σόμαλοι βρέθηκαν προσφάτως στον Έβρο, όπου έλαβε χώρα μάχη με τις Ελληνικές Δυνάμεις, προκειμένου να «σπάσουν» τα σύνορα και να πραγματοποιηθεί εισβολή αλλοδαπών σε Ελληνικό έδαφος.

Όπως είχαν ανακοινώσει οι Ελληνικές αρχές, οι περισσότεροι που παραβίασαν τα Ελληνικά σύνορα και συνελήφθησαν, τότε, είναι Σομαλοί.

Ταυτόχρονα με τον Έβρο, Σομαλοί βρέθηκαν και στην Σμύρνη για να περάσουν στα νησιά του Αιγαίου

Οι Ελληνικές Αρχές οφείλουν να λάβουν πολύ σοβαρά υπόψη τους αυτό που συμβαίνει, καθώς όλα τα προαναφερθέντα συνηγορούν πως στην Ελλάδα αυτή την στιγμή να βρίσκεται ένας μικρός αλλά ικανός για σοβαρές φθορές, τουρκοσομαλικός Στρατός.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί