Σε τουρκικές ιστοσελίδες αλλά και στην τουρκική τηλεόραση, έγιναν ακόμη και ονομαστικές αναφορές σε Έλληνες ευρωβουλευτές.
Χαρακτηριστικά τα όσα μετέδωσε η τηλεόραση Haber Global:
«Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, οι Έλληνες ευρωβουλευτές είπαν στον Μητσοτάκη πως λέει ψέματα και ο Δημήτρης Παπαδημούλης, κατηγόρησε τον Μητσοτάκη πως δίνει μια ‘’ροζ’’ εικόνα για την οικονομία της Ελλάδας. Κατηγόρησε επίσης τις πολιτικές τους και δήλωσε πως ο Μητσοτάκης λέει ψέματα. Ένας άλλος Έλληνας ευρωβουλευτής κατηγόρησε την Ελλάδα για απώθηση των προσφύγων. Ο Μητσοτάκης όταν ξαναπήρε τον λόγο αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες».
Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης μετά την αρχική ομιλία Μητσοτάκη στο ευρωκοινοβούλιο, τουρκικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για «προβοκάτσια» κατά της Άγκυρας.
Ενδεικτικά:
Sabah: Αυτή τη φορά ο Μητσοτάκης στο ευρωκοινοβούλιο στόχευσε την Τουρκία. Η Ελλάδα συνεχίζει τις προβοκάτσιες.
Sozcu: Ο Μητσοτάκης στην ομιλία του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στόχευσε την Τουρκία.
(πηγή:skai – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γαλάτσι: Εντοπίστηκε πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο κάνναβης μέσα σε σπίτι- Έγιναν 3 συλλήψεις
- “Spirit Island”: Το εκπληκτικό καναδικό νησί που μπορείτε να δείτε αλλά όχι να αγγίξετε – Γιατί το θεωρούν “ιερό”
- Σ. Ζαχαράκη: Χτίζουμε ένα δημόσιο σύστημα επαγγελματικής εκπαίδευσης που προσφέρει επιλογές και προοπτική
- Μπουρτζ Χαλίφα: Το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο φωταγωγήθηκε για ινδικό φεστιβάλ και έγινε ακόμη πιο εντυπωσιακό, vid
- Αντίστροφη μέτρηση για τις Ωριωνίδες 2025: Πότε μπορείτε να δείτε την εντυπωσιακή «βροχή» πεφταστεριών
- Ήρεμη η κατάσταση στο Αφγανιστάν, σύμφωνα με την ρωσική πρεσβεία στην Καμπούλ
- Θα ζουν ανάμεσά μας! Τι ειπώθηκε που πρέπει όλοι να προσέξουν
- Απίστευτή φάρσα έκλεισε δρόμο στο Σαν Φρανσίσκο – 50 ρομποταξί προκάλεσαν κυκλοφοριακό χάος
- ΕΛΑΣ: Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα, vid
- Ο Τραμπ δεν πιστεύει πως η Ουκρανία θα κερδίσει την σύγκρουση με την Ρωσία