που σε δημοσίευμά της υποστηρίζει πως η Ελλάδα «απενεργοποιεί» τα κανόνια ήχου στα σύνορα του Έβρου, προκειμένου να επιτρέψει μέλη του δικτύου Γκιουλέν να καταφύγουν ανενόχλητοι στην χώρα μας.
«Η Ελλάδα απενεργοποίησε τα εκκωφαντικά ηχητικά όπλα που χρησιμοποιήθηκαν κατά των μεταναστών που προσπαθούσαν να περάσουν τα ελληνικά σύνορα, κατά τη διέλευση μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης Φετουλάχ (FETÖ), αφού ενημερώθηκε εκ των προτέρων», γράφει το δημοσίευμα, που φιλοξενεί δηλώσεις του τουρκόφρονα εκδότη της μειονοτικής εφημερίδας «Birlik» Ιλχάν Ταχσίν, ο οποίος επιβεβαίωσε τη χρήση των κανονιών ήχου από τις ελληνικές Αρχές, προκειμένου να αποτρέψουν μαζική εισβολή παράνομων μεταναστών.
«Αυτές οι συσκευές μπορούν να εκπέμπουν ηχητικά κύματα βάθους έως και 3 χιλιομέτρων προς την τουρκική πλευρά. Όταν χρησιμοποιήθηκαν αυτά τα όπλα, δεν υπήρχε πρόβλημα από την ελληνική πλευρά, επομένως ο στόχος εδώ είναι η τουρκική πλευρά. Αρχίζουν να χρησιμοποιούν αυτό ως όπλο μόλις υπάρξει κίνηση στα σύνορα» δήλωσε ο Ταχσίν, υποστηρίζοντας προκλητικά πως το σύστημα απενεργοποιείται από τις ελληνικές Αρχές, όταν σκοπεύουν να περάσουν τα σύνορα μέλη της οργάνωσης FETO που θεωρείται «τρομοκρατική» στην Τουρκία.
«Υπενθυμίζοντας ότι τα μέλη της FETO ενημέρωσαν το κέντρο στην πόλη Φέρες, ο Ταχσίν είπε: «Μετά από αυτές τις πληροφορίες, οι FETΟ-ιστές, πέρασαν εύκολα από τον Έβρο και ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα. Αφού ολοκληρωθούν οι διαδικασίες στις Φέρες, θα πάνε στην Αθήνα από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης ή οδικώς. Ήταν γνωστό εκ των προτέρων πόσα άτομα θα έρθουν στην Ελλάδα.
Γιατί εφαρμόζεται διπλά μέτρα και μέτρα μεταξύ των ανθρώπων, γιατί επιτρέπονται τα μέλη της FETO; Η Ελλάδα, μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης κάνει διακρίσεις κατά των ανθρώπων», είπε ο δημοσιογράφος Ταχσίν που έχει την ελληνική υπηκοότητα» γράφει η εφημερίδα, επικαλούμενη τις φαντασιώσεις του μειονοτικού δημοσιογράφου που διατηρεί ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής.
(protothema – φωτο:photo screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο ΥΠΕΞ του Ιράν λέει ότι λαμβάνει “μέσω φίλων” μηνύματα από τον Αμερικανό ειδικό απεσταλμένο Στιβ Γουίτκοφ
- Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας
- Δίωξη για ανθρωποκτονία εις βάρος της 77χρονης για τον θάνατο του 82χρονου συζύγου της στα Κουφάλια
- Ο e-ΕΦΚΑ παρουσίασε το νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα – Ψηφιακή αναβάθμιση για πολίτες και επιχειρήσεις
- Έκτακτη τηλεδιάσκεψη για την Ενέργεια – Ισχυρή σύσταση στα κράτη-μέλη για το Σχέδιο Δέκα Σημείων
- Το Ιράν έχει τη βούληση να βάλει τέλος στον πόλεμο αλλά ζητά εγγυήσεις, σύμφωνα με τον Πεζεσκιάν
- Δεν είναι… νυχτερινό κλαμπ, αλλά αυτοκινητόδρομος στην Κίνα, Vid
- Οι ΗΠΑ εμπρός σε ένα μεγάλο δίλημμα – Τι θα πράξουν;
- Ανοιχτά τα σχολεία στην Αττική αύριο, κλειστά τα νυχτερινά – Ισχυρές συστάσεις
- Χρ. Κέλλας: Είμαστε διατεθειμένοι να λάβουμε κάθε απαραίτητο μέτρο για τη στήριξη των αγροτών









