Κυβερνητικός εκπρόσωπος Κύπρου: Γλωσσικό ατόπημα τα περί υποκλοπής για το τεμάχιο 8

Γλωσσικό ατόπημα χαρακτηρίζει ο Κύπριος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, τα περί «υποκλοπής» μελετών για το τεμάχιο 8.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου, Κυριάκος Κούσιος, απέδωσε σε γλωσσικό ατόπημα και σε λανθασμένη, από μέρους του, χρήση της λέξης «υποκλοπή» τα όσα ειπώθηκαν χθες για το τεμάχιο 8 στην Κύπρο, σύμφωνα με το sigmalive.com.

Υπενθυμίζεται πως χθες είχε αναφέρι πως οι πληροφορίες που έχει η Λευκωσία και ο τρόπος που κινείται η Τουρκία συγκλίνουν στο ότι η Τουρκία έχει στην κατοχή της μελέτες για το συγκεκριμένο τεμάχιο.

Μιλώντας στην ΕΡΤ και αναφερόμενος στην παρουσία του Γιαβούζ νότια της Κύπρου, είχε προσθέσει πως δεν υπάρχει υπόνοια ή ανησυχία ότι ΕΝΙ και TOTAL έδωσαν στοιχεία στην Άγκυρα.

Τέλος, ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε τη νέα τουρκική πρόκληση «ληστρική επιδρομή» και «πειρατεία» ενώ επισήμανε ότι χρειάζεται ενότητα και ομοψυχία, ώστε όλοι μαζί να αντιμετωπιστεί η τουρκική προκλητικότητα και πως δεν θα πρέπει να «αναλωνόμαστε σε αχρείαστες συζητήσεις και αντιπαραθέσεις».

(Sputniknews ,sigmalive – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί