Όπως διαβάσατε νωρίτερα, το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας έκανε μία προκλητικότατη ανακοίνωση με αφορμή τα 50 χρόνια από την αιματοβαμμένη εισβολή στην Κύπρο.
Με τίτλο «Μην με καλείς τόσο από καρδίας, μπορεί να έρθω ξαφνικά μία νύχτα…», η Άγκυρα προλογίζει την προβολή ενός ντοκιμαντέρ 4 επεισοδίων στο οποίο θα προβάλλει το πόσο… αναγκαία ήταν η «ειρηνευτική αποστολή» (σ.σ. οι Τούρκοι δεν μιλούν για εισβολή) στη Μεγαλόνησο, καθώς υποτίθεται οι Έλληνες πραγματοποιούσαν μαζικές σφαγές τουρκικών πληθυσμών!!!
Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ παραχάραξης μίας ιστορίας που βάφτηκε με αίμα Ελλήνων στο πολύπαθο νησί της Κύπρου.
Μάλιστα οι Τούρκοι αναφέρονται με απαξιωτικό ύφος και στην ΕΟΚΑ (Εθνική Οργάνωση Κυπρίων Αγωνιστών), αποκαλώντας την «τρομοκρατική οργάνωση».
«Διέπραξαν πάρα πολλές σφαγές Τουρκοκυπρίων και ήθελαν την ένωση με την Ελλάδα, κάτι που απέτρεψαν τα στρατεύματά μας», αναφέρουν για τους ήρωες της ΕΟΚΑ μεταξύ άλλων μέσα στο ανιστόρητο παραλήρημά τους οι Τούρκοι.
Δείτε μετά το 2:27 για το βίντεο του τουρκικού ΥΠΑΜ:
ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Viral βίντεο δείχνει γυναίκες να γυμνάζονται με μπούρκες και χιτζάμπ μέσα σε γυμναστήριο!
- Αναβλήθηκε η δίκη του 32χρονου αλλοδαπού για τις σεξουαλικές επιθέσεις στο Αιγάλεω
- Ομόφωνη απόφαση της Διοίκησης της ΓΣΕΕ για 24ωρη πανελλαδική απεργία την 1η Οκτωβρίου – Τι διεκδικεί
- Την πρώτη του επίσκεψη στις ΗΠΑ πραγματοποιεί ο Σύρος υπουργός Εξωτερικών
- Υπόθεση Jimmy Kimmel: «Πόλεμος» Hollywood-Δεξιάς – Νέος χαμός στις ΗΠΑ
- «Ελεγχόμενο χάος»: Στην φόρα το σχέδιο των διεθνιστών
- ΚΕΔΕ: «Κόκκινη γραμμή» η μεταφορά των πολεοδομιών στο Κτηματολόγιο – Ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΣτΕ
- Πειραιάς: Κρατούμενος βρέθηκε απαγχονισμένος στα κρατητήρια του ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου
- ΠΟΥ: Τα νοσοκομεία στη Γάζα είναι στο χείλος της κατάρρευσης
- Άγρια επίθεση 16χρονου σε 15χρονο στην Ανατολή Ιωαννίνων – Του έσπασε την κάτω γνάθο
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΕΔΕ

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ
