Γεωργιάδης για Συμφωνία Πρεσπών: «Τσίπρας και Κοτζιάς πρέπει να ζητήσουν γονυπετώς συγγνώμη»

«Δεν υπάρχει ζήτημα συγγνώμης για τον Αλέξη Τσίπρα», είπε σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο Σκοπιανό ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στα «Παραπολιτικά» 90,1.

Και συνέχισε: «Δικαιωνόμαστε για όσα λέγαμε προεκλογικά από τη στάση του VMRO. Είναι μια ανόητη συμφωνία».

«Αυτοί οι οποίοι γράψαν αυτή τη Συμφωνία δηλαδή ο κ. Κοτζιάς και ο κ. Τσίπρας, όχι συγγνώμη δεν πρέπει να αξιώνουν από εμάς αλλά πρέπει να πάνε γονυπετώς να ζητήσουν συγγνώμη από τον ελληνικό λαό που μας μπλέξανε. Γιατί μας μπλέξανε σε μια Συμφωνία την οποία η γειτονική χώρα μπορεί να μας φτύνει στα μούτρα χωρίς να υφίσταται καμία συνέπεια. Είναι μνημείο κακής Συμφωνίας η Συμφωνία των Πρεσπών», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

«Από τη στιγμή που τηρούμε τη Συμφωνία, τηρούμε και το Άρθρο 19 περί της καταγγελίας», συμπλήρωσε.

«Η ΝΔ δεν επιλέγει αντίπαλο. Τον αντίπαλο τον επιλέγει ο λαός», είπε ο κ. Γεωργιάδης αναφερθείς στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

«Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι σε δύσκολη θέση, υπάρχει στερητικό πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ, ότι δεν μπορεί να πάρει ψήφους από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις, θα έχει πρόβλημα και θα ψάχνει δικαιολογίες για την αποτυχία», συμπλήρωσε.

«ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει, σήμερα υπάρχει μόνο κόμμα Κασσελάκη. Αυτό δεν έχει σχέση με το προοδευτικό Κέντρο, δεν έχει σαφή χαρακτηριστικά. Είναι κόμμα της φασαρίας. Οι κεντρώοι είναι άνθρωποι του μέτρου», σχολίασε για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

parapolitika – eurokinissi photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί