Επίσκεψη αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων σε Κρήτη, Κάρπαθο και νησιωτικό σύμπλεγμα Μεγίστης

Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων στην Κρήτη,

στην Κάρπαθο και στο νησιωτικό σύμπλεγμα Μεγίστης, με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και της έλευσης του νέου έτους, για ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό, επισκέφθηκε χθες, Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Συγκεκριμένα, αντάλλαξε ευχές στη Γαύδο με το προσωπικό του επιτηρητικού φυλακίου του νησιού, στο Καστέλλι Κρήτης με τον διοικητή και τα πληρώματα των μαχητικών αεροσκαφών READINESS της 133 Σμηναρχίας Μάχης, στο Κυριαμάδι με τον διοικητή και το προσωπικό της Προκεχωρημένης Ναυτικής Βάσης καθώς και με τον κυβερνήτη, τους αξιωματικούς και το πλήρωμα του ταχέως περιπολικού κατευθυνόμενων βλημάτων «Ρίτσος».

Επίσης, αντάλλαξε ευχές στην Κάρπαθο με τον διοικητή και το προσωπικό της Διοίκησης Άμυνας Νήσου, του Αεροπορικού Αποσπάσματος, του 9ου Σταθμού Αναφοράς και του Ναυτικού Παρατηρητηρίου, στη Ρω με το προσωπικό του επιτηρητικού φυλακίου του νησιού, στη Μεγίστη με τον διοικητή και το προσωπικό της Διοίκησης Άμυνας Νήσου Μεγίστης, καθώς και με τον κυβερνήτη, τους αξιωματικούς και το πλήρωμα του ταχέος περιπολικού κατευθυνόμενων βλημάτων «Κρυσταλλίδης».

Όπως ανακοινώθηκε, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ εγκαινίασε τις νέες εγκαταστάσεις του επιτηρητικού φυλακίου στη Στρογγύλη, παρουσία του αρχηγού ΓΕΣ, αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση και του διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων, αντιστράτηγου Δημητρίου Χούπη.

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Φλώρος αναφέρθηκε στη σημασία της Στρογγύλης και του νησιωτικού συμπλέγματος Μεγίστης, καθώς και στο προσωπικό του φυλακίου που επαγρυπνά και περιφρουρεί το εθνικό έδαφος στην πρώτη γραμμή άμυνας της Ελλάδας με αίσθημα ευθύνης, υψηλό ηθικό και υπερηφάνεια. Επίσης, ευχαρίστησε όλους όσοι συνεισέφεραν καθ’ οιονδήποτε τρόπο στην ανέγερση των νέων εγκαταστάσεων του επιτηρητικού φυλακίου Στρογγύλης.

Απευθυνόμενος γενικά στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, εξήρε την αφοσίωσή του στο καθήκον και στην εκπλήρωση της αποστολής του, του ευχήθηκε υγεία και προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή πρόοδο, και έδωσε εντολές και κατευθύνσεις για συνεχή εγρήγορση και επαγρύπνηση.

(ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί