Δηλώσεις-σοκ από βουλευτή του ΠΑΣΟΚ: «Να οργανωθεί ο άμαχος πληθυσμός…», vid

«Θα μας σφάξουν όλους οι Τούρκοι εάν...».


Πρωτοφανής -για τα ελληνικά τουλάχιστον δεδομένα- ήταν τοποθέτηση του βουλευτή Λέσβου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Παναγιώτη Παρασκευαΐδη, σε χαιρετισμό που απηύθυνε.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Stonisi.gr, ο κ. Παρασκευαΐδης προειδοποίησε για τις βλέψεις των Τούρκων:

«Δεν μπορεί να λέει ο Τούρκος ότι “θα΄έρθουμε ξαφνικά μία νύχτα” και εμείς να καθόμαστε και να περιμένουμε! Τη στιγμή που απειλούμεθα έχουμε και εμείς το δικαίωμα στην άμυνα».

Κάλεσε τους πολίτες να είναι σε επαγρύπνηση και να οργανώσουν Παλλαϊκή άμυνα, ώστε όταν έρθουν οι Τούρκοι να μπορέσουν να αμυνθούν και όπως σημείωσε να ξέρει ο καθένας σε ποιο χαράκωμα θα βρίσκεται με το τουφέκι του.

«Εγώ είχα πάει εθελοντής στην Κύπρο! Τα έχω ζήσει αυτά. Όταν είμαστε οργανωμένοι θα βοηθηθεί και ο στρατός. Είναι αξιόμαχος ο στρατός, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Πρέπει να ξέρει ο καθένας μας σε πιο χαράκωμα θα μπει. Αν μας βρουν απροετοίμαστουν θα μας σφάξουν όλους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Παρασκευαΐδης συμμετέχει στην Επιτροπή Άμυνας της βουλής στην οποία όπως δήλωσε έχει αναφέρει όλες τις ανησυχίες του για τους Τούρκους και τις δηλώσεις που κάνουν περί γαλάζιας πατρίδας.

Θυμίζουμε πως ο ίδιος, όπως είχαμε γράψει, είχε στρέψει και πριν από λίγες ημέρες τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του αναφερόμενος στο νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών και τις επιπτώσεις που μπορεί αυτό να έχει στα παιδιά.

(Με πληροφορίες από stonisi- Freepik photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί