• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! Η «παγίδα» του ΝΑΤΟ: Πως την ΑΠΕΦΥΓΕ η Ελλάδα, τι μας ζητούν τώρα (vid)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! Η «παγίδα» του ΝΑΤΟ: Πως την ΑΠΕΦΥΓΕ η Ελλάδα, τι μας ζητούν τώρα (vid)

Θα αυξηθούν οι πιέσεις - Το ΝΑΤΟ παίζει πολύ «βρώμικο» ρόλο

Μετά την διάψευση από την Αθήνας της δήλωσης του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, για δήθεν έναρξη τεχνικών συνομιλιών Ελλάδας-Τουρκίας, έρχονται ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟ σχέδιο όχι μόνο του ΝΑΤΟ αλλά της διεθνιστικής Δύσης, συμπεριλαμβανομένων των Βρυξελλών.

Το ΝΑΤΟ πράγματι προσπάθησε να βρει σημείο επαφής μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Στην συνάντηση συμμετείχαν τρεις Έλληνες αξιωματούχοι, τρεις Τούρκοι και τρεις εκπρόσωποι του Γενικού Γραμματέα, Γενς Στόλτενμπερκ.

Η συνάντηση ήταν σύντομη, κράτησε μόλις επτά λεπτά.

Ξαφνικά το ΝΑΤΟ κατέθεσε στις δύο πλευρές ένα έγγραφο, με το οποίο προτείνει διάφορους τρόπους αποκλιμάκωσης της έντασης μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας.

Το έγγραφο περιείχε μια φράση-ΠΑΓΙΔΑ, την οποία μόλις εντόπισε η Αθήνα αρνήθηκε να την δεχτεί.

Έλεγε η φράση: «Οι δύο χώρες σέβονται την κυριαρχία η μία της άλλης».

Αυτό όμως δεν ισχύει καθώς η Τουρκία δεν σέβεται τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας!!! Η Ελληνική πλευρά ξεκαθάρισε στην συνάντηση πως ΔΕΝ συμφωνεί με αυτή την φράση.

Πάρα ταύτα, οι αξιωματούχοι μας, πήραν το έγγραφο που τους έδωσε το ΝΑΤΟ, για να το μεταβιβάσουν στο πρωθυπουργό και να πάρει την απαραίτητη πληροφόρηση.

Όμως ο Στόλτενμπεργκ, με ΠΟΝΗΡΟ ΤΡΟΠΟ, έσπευσε να ανακοινώσει ότι οι δύο χώρες «συμφώνησαν να προσέλθουν σε τεχνικές συνομιλίες».

Το αποτέλεσμα ήταν να υπάρξει αναστάτωση, η Αθήνα να διαψεύσει, ενώ η Τουρκία να αρπάζει την ευκαιρία και να κατηγορεί ΨΕΥΔΩΣ την Ελλάδα πως αρνείται τον διάλογο και είναι εκείνη που προκαλεί την ένταση (λεπτομέρειες ΕΔΩ).

Δεν είναι όμως ΜΟΝΟ αυτό! ΝΑΤΟ και Βρυξέλλες (όπου Βρυξέλλες οι διεθνιστές γραφειοκράτες της ΕΕ) αγριοκοιτάζουν την Ελλάδα επειδή έχει θέσει τελεσίγραφο πως μόνο αν οι Τούρκοι αποσύρουν το Oruc Reis και τον στολίσκο που το συνοδεύει, θα συναινέσουν στον όποιο διάλογο, πάντα, με βάση το Διεθνές Δίκαιο.

Επειδή οι διεθνιστές ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκής Ένωσης ανησυχούν για τα πολλά πολεμικά πλοία που έχουν μαζευτεί σε μία μικρή περιοχή της Μεσογείου (κίνδυνος ατυχήματος και άρα κλιμάκωσης) αλλά και για την κάθοδο όλο και περισσότερων ρωσικών πλοίων, προσπαθούν να αποτρέψουν την κρίση, βάζοντας τρικλοποδιά στην Ελλάδα:

ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.

Θέλουν η Αθήνα να παραιτηθεί από τον όρο που έχει θέσει στην Τουρκία!!!

Οι πιέσεις θα αυξηθούν και η Ελλάδα χρειάζεται συμμάχους…