• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ: Η αλήθεια για ΝΑΤΟ και Τουρκία, αυτά συνέβησαν χθες (vid)

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ: Η αλήθεια για ΝΑΤΟ και Τουρκία, αυτά συνέβησαν χθες (vid)

Συνεννόηση ΛΥΚΩΝ... Η Άγκυρα στήριξε τα ψέματα Στόλτενμπεργκ!

Δεν πέρασαν λίγες στιγμές από την διάψευση της δήλωση του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, σχετικά με την έναρξη τεχνικών συνομιλιών Ελλάδας-Τουρκίας, από την Αθήνα και η Άγκυρα έσπευσε να δείξει πως όλα συνέβησαν σε συνεννόηση με την ίδια, στηρίζοντας τα ψέματα του Δανού αξιωματούχου.

Με ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας αναφέρεται στις πονηρές δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, ο οποίος έκανε λόγο για δήθεν συμφωνία Ελλάδας-Τουρκία να ξεκινήσουν διάλογο, χωρίς η γείτονα να αποσύρει τον Στόλο της άνωθεν της Ελληνικής Υφαλοπρηπίδας, καλώντας να στηρίξει τον διάλογο.

«Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, ανέλαβε μια πρωτοβουλία για τη μείωση της έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο και την αποφυγή ατυχημάτων μεταξύ ναυτικών και αεροπορικών μονάδων.

Η πρωτοβουλία του κ. Στόλτενμπεργκ, η οποία υποστηρίζεται από τη χώρα μας, τονίζει η Άγκυρα, αποσκοπεί στην έναρξη στρατιωτικών – τεχνικών συνομιλιών μεταξύ των δύο χωρών στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ.

Οι συνομιλίες αυτές που αποσκοπούν στην εκτόνωση δεν σχετίζονται με την επίλυση των διμερών θεμάτων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, αλλά κατ’ ουσίαν με τις διευθετήσεις που έθεσαν προηγουμένως σε διμερές επίπεδο οι στρατιωτικές αρχές των δύο χωρών» αναφέρει αρχικά το τουρκικό ΥΠΕΞ, προσθέτοντας πως αναμένει από την Αθήνα να στηρίξει την συγκεκριμένη πρωτοβουλία, την οποία προωθεί το ΝΑΤΟ χωρίς να απαιτεί από την Τουρκία να μαζέψει το Oruc Reis πίσω στα λιμάνια της.

«Εξάλλου, θέλουμε να υπενθυμίσουμε για άλλη μια φορά ότι η χώρα μας είναι έτοιμη να προσέλθει σε διάλογο χωρίς προϋποθέσεις για την εξεύρεση δίκαιων και μόνιμων λύσεων στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου για τα προβλήματα με την Ελλάδα», καταλήγει το Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας.

Άρα λοιπόν η Τουρκία και ΝΑΤΟ ήρθαν σε συνεννόηση, προκειμένου να στριμώξουν την Ελλάδα και να φανεί πως εμείς δήθεν δεν θέλουμε τον διάλογο, ενώ η Άγκυρα βγήκε αμέσως να στηρίξει τα λεγόμενα Στόλτενμπεργκ, καθώς ο Γενικός Γραμματέας της Δυτικής Συμμαχίας, αγνόησε την βασική προϋπόθεση που έχει θέσει η Ελλάδα για να υπάρξει έναρξη συζητήσεων: ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ.

ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η Αθήνα έσπευσε αμέσως να διαψεύσει την δήλωση του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, σχετικά με την έναρξη τεχνικών συνομιλιών Ελλάδας-Τουρκίας (περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ).

Είναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ότι την στιγμή που η Ανατολική Μεσόγειος φλέγεται, η σημαντικότερη συμμαχία του Δυτικού Κόσμου επιχειρεί να παρακάμψει την εκπλήρωση του ελληνικού όρου να αποσυρθεί το Oruc Reis και τα πολεμικά πλοία από την επίμαχη περιοχή, ώστε να ξεκινήσει ο διάλογος.

Ο Στόλτενμπερκ εμφάνισε ότι υπήρξε συμφωνία, επιχειρώντας έτσι να δημιουργήσει τετελεσμένα ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!