Θα καταστρέψει την ΝΑΥΤΙΛΙΑ ο Μητσοτάκης;;; ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ελληνικών πλοίων δουλεύει με τον Πούτιν

ΕΝΤΟΝΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ από εφοπλιστές!!! Η ελληνόκτητη ναυτιλία είναι η μεγαλύτερη παγκοσμίως

«Ανησυχίες» για την πρόταση της Κομισιόν για επιβολή πετρελαϊκού εμπάργκο στην Ρωσία, που για να αποφασιστεί πρέπει να υπάρχει ομόφωνη απόφαση από όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ, εξέφρασε και η Ελλάδα, όπως αποκαλύπτει το Politico.

Ή μάλλον, όπως έγραψε χθες το ΕΛ, οι Έλληνες εφοπλιστές ασκούν αυτές τις πιέσεις, αφού η κυβέρνηση θέλει να λέει ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!!

Σύμφωνα με το Politico, η χώρα μας δεν θέλει να εγκαταλείψει τα προσοδοφόρα ναυτιλιακά συμβόλαια πετρελαίου για την Ρωσία. Έτσι, μαζί με τη Μάλτα και την Κύπρο, εξέφρασε ανησυχίες σχετικά με την πρόταση απαγόρευσης στα πετρελαιοφόρα υπό σημαία ΕΕ ή τον έλεγχο της ΕΕ να μεταφέρουν ρωσικό πετρέλαιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με διπλωμάτες που επικαλείται το δημοσίευμα, η Ελλάδα ανέφερε ως επιχείρημα ότι απλώς πλοία από άλλες χώρες θα έπαιρναν τη θέση των τάνκερ υπό σημαία ΕΕ.

Οι πιέσεις στην κυβέρνηση Μητσοτάκη από πλοιοκτήτες είναι ΕΝΤΟΝΕΣ!!!

Επισημαίνεται ότι ήδη από χθες η ανταποκρίτρια των New York Times στις Βρυξέλλες, Ματίνα Στεβή έγραφε ότι οι προτεινόμενες κυρώσεις της Κομισιόν αποτελούν μαύρα μαντάτα για τους Έλληνες πλοιοκτήτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ελληνόκτητη ναυτιλία είναι η μεγαλύτερη παγκοσμίως και το μερίδιο των δεξαμενόπλοιων που εξυπηρετούν τις ρωσικές εξαγωγές και είναι ελληνικών συμφερόντων είναι πολύ μεγάλο. Σύμφωνα μάλιστα με τον Ρόμπιν Μπρουκς του Ινστιτούτου Διεθνών Οικονομικών, έφτασε ως το 52% του συνόλου.

ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;;;

photi intime

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί