Σύμβουλος Καραμανλή/Σαμαρά για Μητσοτάκη: ΠΡΟΔΟΣΙΑ, αν ισχύουν οι πληροφορίες από την Τουρκία, vid

Τι συζήτησε ο Μητσοτάκης με τον Ερντογάν;;; Σοκαριστικοί ισχυρισμοί...

Ο Νίκος Καραχάλιος είναι Έλληνας πολιτικός καθώς και πρόεδρος του Forum 2020. Από το 1997 έως το 2009 διετέλεσε Σύμβουλος Στρατηγικής του πρώην Πρωθυπουργού και Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή, καθώς και των μετέπειτα Προέδρων Αντώνη Σαμάρα (2010-2015) και Βαγγέλη Μεϊμαράκη (2015).

Σε μία δήλωση που θα συζητηθεί, ισχυρίστηκε πως, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του γαμπρού του Ερντογάν, συζητήθηκε η ελληνική συμμετοχή στην κατασκευή του φαραωνικού έργου του καναλιού της Κωνσταντινούπολης και όχι οι ελληνοτουρκικές διαφορές.

Να χρηματοδοτήσει δηλαδή και η Ελλάδα, όπως είπε, αυτό «το φαραωνικό έργο Ερντογάν , το οποίο χρηματοδοτείται από τους τζιχαντιστές του Κόλπου».

«Αν αυτό ισχύει», συνεχίζει ο κ. Καραχάλιος, «τότε δεν μιλάμε για έναν επικίνδυνο πρωθυπουργό, αλλά για ένα πρωθυπουργό που σε άλλες εποχές θα τον πηγαίνανε σε άλλους χώρους και όχι μόνο στο ειδικό δικαστήριο. Ελπίζω αυτές οι πληροφορίες από τον γνωστό Έλληνα εκδότη να μην είναι αληθινές και να διαψευστούν, ειδάλλως πρόκειται για προδοσία».

Δείτε το βίντεο:  

photo intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί