Σχέδιο εξόντωσης: Τουρκία και Αλβανία «πνίγουν» την Ελλάδα και στοχοποιούν τα σύνορα (ΒΙΝΤΕΟ)

Εν δυνάμει εσωτερικοί στρατιώτες και πράκτορες καθοδηγούνται ανά πάσα στιγμή όπως έδειξε χτες το Λαύριο

«Συναγερμός» έχει σημάνει στην Αστυνομία μετά την εξέγερση των αλλοδαπών στο Λαύριο.

Όπως αναφέρει το irafina.gr, οι εισβολείς είχαν μεταφερθεί από την Τζιά σε αίθουσα στο Λαύριο, ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταγωγή τους στην ενδοχώρα.

Πρόκειται για περίπου 173 άτομα, τα οποία έχουν εξεγερθεί καθώς κάποιος τους ενημέρωσε πως θα επιστρέψουν στην Τουρκία.

H ισχυρή παρουσία των αστυνομικών ηρέμησε τα πνεύματα λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, ενώ στο σημείο μετέβη και στέλεχος από το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Ωστόσο εδώ τίθεται ένα μεγάλο ζήτημα: Το πόσο εύκολα μπορούν να ξεσηκωθούν παράνομοι μετανάστες μέσα στην Ελλάδα. Αυτό που προβληματίζει ακόμα περισσότερο είναι πως πλέον κάποιοι τους στέλνουν και στα δυτικά σύνορα της χώρας μας, προκειμένου να εποικήσουν συνοριακά ελληνικά χωριά.

Ως εκ τούτου παράνομοι μετανάστες υπάρχουν:

  • Σε μεγάλο αριθμό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κα άλλες μεγαλουπόλεις
  • στα νησιά του Αιγαίου
  • στον Έβρο η Ελλάδα κατάφερε να αποτρέψει την εισβολή ακόμα περισσότερων
  • πλέον και στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Όπως σας έχει ενημερώσει το el.gr (ΕΔΩ), υπάρχει συμφωνία μεταξύ Ράμα και Ερντογάν για μετεγκατάσταση 30.000 μουσουλμάνων από την Τουρκία στην Αλβανία και σε περιοχές της Βορείου Ηπείρου, εκεί δηλαδή όπου πλειοψηφεί το ελληνικό στοιχείο.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το περασμένο καλοκαίρι συγκροτήθηκε με απόλυτη μυστικότητα ομάδα εργασίας για την δημιουργία Κέντρων Υποδοχής Μεταναστών στις περιοχές του Αργυροκάστρου (για 5.000 άτομα), Κορυτσάς (5.000), Αγίων Σαράντα (1.000), ενώ θα δημιουργηθούν Σταθμοί Α’ Βοηθειών στις συνοριακές διαβάσεις με την Ελλάδα (Κακαβιά, Ρίπεση, Μαυρομάτι, Τρεις Γέφυρες, Καπεστίτσα).

Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια:

  • Φόβος και τρομοκράτηση των Ελλήνων της Β. Ηπείρου και γιατί όχι αντικατάσταση των Ελλήνων με μουσουλμάνους Ασιάτες και Αφρικανούς.
  • Νέος κίνδυνος για τα Ελληνικά σύνορα, αυτή την φορά εκ δυσμών, με την συνεργασία Τούρκων-Αλβανών, η οποία κρατάει από πολύ παλιά.

Την ίδια ώρα Δεκάδες παράνομοι μετανάστες μεταφέρθηκαν, άγνωστο πως, στην Ιεροπηγή Καστοριάς.

Κάτοικοι καταγγέλλουν λεηλασίες και κλοπές σε σπίτια και εκκλησίες.

Η Ιεροπηγή είναι ορεινό χωρίο του νομού Καστοριάς. Είναι χτισμένη σε υψόμετρο 1.060 μέτρων στις πλαγιές του Τρικλάριου Όρους και είναι ένα από τα ορεινότερα χωριά της Μακεδονίας. Βρίσκεται σε απόσταση 4 χλμ από τα αλβανικά σύνορα.

Η Ελλάδα λοιπόν γεμίζει σε «σημεία-κλειδιά» με  εισβολείς, οι οποίοι πανεύκολα κατευθύνονται μέσω μηνυμάτων στα κινητά τους, μπορούν να λειτουργήσουν ως «πράκτορες» ή ακόμα και πως εσωτερικός Στρατός, σε περίπτωση σύρραξης Ελλάδας και γειτόνων (βλ. Τουρκία). Τα βλέμματα δεν πρέπει να είναι στραμμένα μόνο στον Έβρο.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί