Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο εισβολείς, συνεπικουρούμενοι από στελέχη των τουρκικών αρχών, να επιχειρήσουν να παραβιάσουν μαζικά τα σύνορα μας στον Έβρο.
Αυτό εξετάζει τις τελευταίες ώρες η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. καθώς υπήρξαν μαρτυρίες στελεχών της αστυνομίας και των Ενόπλων Δυνάμεων, σύμφωνα με τις οποίες οι τουρκικές δυνάμεις προχώρησαν σε διάνοιξη δρόμου παράλληλα με την όχθη του ποταμού.
Υπάρχει περίπτωση, σύμφωνα με σενάριο που εξετάζεται, οι τουρκικές αρχές να επιχειρήσουν να αιφνιδιάσουν τους Έλληνες συνοριοφύλακες, μεταφέροντας μαζικά εισβολείς στο ποτάμι με μέσα μεταφοράς, όπως τα λεωφορεία.
Ταυτόχρονα, με την διάνοιξη του δρόμου στην τουρκική πλευρά του ποταμού, μεταφέρθηκαν εκεί μεγάλοι κορμοί δέντρων. Οι στρατιωτικοί μας εκτιμούν πως θα μπορούσαν να τους χρησιμοποιήσουν οι αλλοδαποί για να διασχίσουν το ποτάμι.
Υπάρχει ακόμα η περίπτωση απαγωγής Έλληνα στρατιωτικού ή ακόμα και νεκρού στρατιώτη.
Άλλωστε, θέμα και σε άλλα ΜΜΕ, έχουν γίνει οι τουρκικοί πυροβολισμοί εναντίον ελληνικής περιπόλου, όπως σας ενημέρωσε χθες το el.gr (ΕΔΩ).
Όλα συνέβησαν στον ποταμό του Έβρου, όταν οι Τούρκοι κομάντο πυροβόλησαν σε ευθεία βολή και όχι στον αέρα, εναντίον των Ελλήνων που έκαναν περιπολία, όπως επιβεβαίωσαν οι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας.
Είναι προφανές πως οι Τούρκοι θέλουν νεκρό Έλληνα στρατιώτη, αλλά με τρόπο, ο οποίος δεν θα προκαλέσει πολεμική σύρραξη μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, καθώς μετά ξέρουν πολύ καλά τι τους περιμένει.
φωτο EUROKINISSI
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συνάντηση Ν. Δένδια με τον ΥΠΕΞ της Σιγκαπούρης
- Ορφανό κοτοπουλάκι βρήκε παρένθετη μητέρα σε ένα… φτερό ξεσκονίσματος (ΦΩΤΟ)
- “Δύσκολο να μεγαλώνεις γονείς” – Το χιουμοριστικό βίντεο Ελληνίδας tiktoker
- Η Μόσχα είναι έτοιμη να συμβάλει στην επίλυση του πολέμου στο Ιράν, σύμφωνα με το Κρεμλίνο
- Πρόστιμα για υπέρβαση του πλαφόν στα καύσιμα σε Αττική και Ρόδο
- “Τηλεργασία” για την εξοικονόμηση ενέργειας στη Μαλαισία, αύξηση επίναυλου καυσίμων σε εσωτερικές πτήσεις στην Κίνα
- Το Πακιστάν δηλώνει ότι είναι σε συνομιλίες με το Αφγανιστάν για τον τερματισμό της σύγκρουσής τους
- 21χρονη Τουρκάλα influencer αυτοκτόνησε πηδώντας από γέφυρα – Της φώναζαν να μην το κάνει
- Το διαδίκτυο “γλέντησε” την αφρικανική σκόνη – Οι καμήλες “βγήκαν βόλτα”, vid
- Ψωμί 5.000 ετών ιδιαίτερης παρασκευής ανακαλύφθηκε στη δυτική Μ. Ασία – Γιατί το είχαν θάψει αντί να το φάνε;









