Σάλος με την «βόμβα» για την Τουρκία: Οι σημερινοί «Τούρκοι» της Μικράς Ασίας είναι Έλληνες

«Τρίζουν» τα θεμέλια της Τουρκίας, καθώς η αλήθεια ξεγλιστράει στο προσκήνιο...

Σάλος έχει προκαλέσει η είδηση, την οποία διαβάσατε στο el.gr, πως μόνο το 7% του DNA των κατοίκων που μένουν σήμερα στην Μικρά Ασία είναι από την Κεντρική Ασία, σύμφωνα με τον «Τούρκο» καθηγητή Σελάλ Σενγκόρ.

Ο καθηγητής φοβήθηκε μάλιστα να πει την λέξη «Έλληνες» και είπε «Ρωμιοί».

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στο το γεγονός για το DNA των σημερινών κατοίκων της περιοχής, είπε: «Είμαστε Ρωμιοί μουσουλμάνοι».

Με αυτή τη δήλωση, όπως είχατε διαβάσει, διαφώνησε ο επίκουρος καθηγητής του Memorial University of Newfoundland του Καναδά Μεχμέτ Εφέ Καμάν, με καταγωγή από την Κων/πόλη και την Κρήτη, ο οποίος την χαρακτήρισε «ρατσιστική».

«Ο καθηγητής Σενγκόρ λέει ότι “Είμαστε Ρωμιοί” γιατί δεν μπορεί να πει ότι οι σημερινοί Τουρκόφωνοι της Ανατολίας είναι Έλληνες που έχουν ισλαμοποιηθεί και έχουν αφομοιωθεί γλωσσολογικά. Ο Τουρκικός ρατσισμός θα πέσει!», είχε γράψει στο Twitter.

Η δήλωση αυτή έχει φτάσει προφανώς και στα αυτιά της Άγκυρας, ενώ κάνει τον γύρο του πλανήτη, καθώς Ο κ. Καμάν δεν είναι κάποιος τυχαίος, αλλά επίκουρος καθηγητής της πολιτικής επιστήμης στον Καναδά και υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εναντίον της ισλαμιστικής πολιτικής του Ερντογάν και δείχνει πως τα «θεμέλια» της σημερινής πανσπερμικής Τουρκίας «τρίζουν».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί