Πρόκληση της «Sozcu»: «20 νησιά είναι υπό κατοχή από την Ελλάδα»

Προκλητικό άρθρο από την μεγαλύτερη αντιπολιτευόμενη εφημερίδα, Sozcu αναφέρει ότι η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει κάνει εισβολή σε 20 νησιά, ανάμεσά τους οι Οινούσσες και τα Ψαρά. Όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, η εφημερίδα έχει φωτογραφία του Νίκου Χαρδαλιά από τα Ψαρά, όπου εγκαινίασε ένα εκκλησάκι, τονίζοντας στο […]

Προκλητικό άρθρο από την μεγαλύτερη αντιπολιτευόμενη εφημερίδα, Sozcu αναφέρει ότι η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει κάνει εισβολή σε 20 νησιά, ανάμεσά τους οι Οινούσσες και τα Ψαρά.

Όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, η εφημερίδα έχει φωτογραφία του Νίκου Χαρδαλιά από τα Ψαρά, όπου εγκαινίασε ένα εκκλησάκι, τονίζοντας στο άρθρο της ότι:

«20 νησιά είναι υπό κατάληψη, ανάμεσά τους οι Οινούσσες και τα Ψαρά. Όταν η Τουρκία πάλευε με τον σεισμό, η Ελλάδα έριχνε υποθαλάσσιο καλώδιο στις Οινούσσες. Τα Αντίψαρα υπάγονται στην επαρχίας της Σμύρνης. Η Κυβέρνηση (σ.σ. Ερντογάν) έκλεισε τα μάτια και τα τελευταία 20 χρόνια έγινε εισβολή στα νησιά αυτά».

Υπενθυμίζεται ότι η Sozcu εκφράζει τις απόψεις του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο οποίος είναι φαβορί για την διαδοχή του Ερντογάν στις ερχόμενες εκλογές στην Τουρκία, ενώ ο ίδιος και στο παρελθόν έχει εκφράσει ακραίες εθνικιστικές απόψεις.

skai/eurokinissi

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί