• Αρχική
  • Άρθρα
  • Οι Πακιστανοί έτοιμοι να «σώσουν» την Ελλάδα! Τον Ασκό του Αιόλου άνοιξε η ΠτΔ, vid

Οι Πακιστανοί έτοιμοι να «σώσουν» την Ελλάδα! Τον Ασκό του Αιόλου άνοιξε η ΠτΔ, vid

Και ένταξη και δικαίωμα ψήφου και αργότερα και μουσουλμανικό κόμμα!

Ακόμα συζητιέται η χθεσινή δήλωση της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, για τους παράνομους μετανάστες και τον πληθυσμό της χώρας. Όπως διαβάσατε χθες, απευθύνοντας τον παρακάτω χαιρετισμό στην παρουσίαση της νέας πρωτοβουλίας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Τράπεζας Eurobank, για την ανάδειξη του δημογραφικού ζητήματος και την αντιμετώπισή του, η ΠτΔ ζήτησε, ούτε λίγο ούτε πολύ, το θέμα να λυθεί, εκτός των άλλων με την ενσωμάτωση των παρανόμων μεταναστών!

Μεταξύ άλλων δήλωσε στο πλαίσιο της Λευκής Βίβλου, η οποία έχει ανακοινωθεί και εφαρμόζεται στην Ελλάδα:

«Θεωρώ πολύ ουσιαστική την πρωτοβουλία σας να αναδείξετε το δημογραφικό ζήτημα ως εθνική προτεραιότητα, συνεργαζόμενοι με θεσμικούς και κοινωνικούς εταίρους σε δράσεις που θα αποτρέψουν τη μετατροπή της πατρίδας μας στην πιο γερασμένη χώρα της Ευρώπης. Θεωρώ, επίσης, ιδιαίτερα σημαντική την εστίαση στις ακριτικές περιοχές της χώρας μας. Είναι τέλος αναγκαίο να δούμε το θέμα της ενσωμάτωσης των μεταναστών, ιδιαίτερα αυτών που προσπαθούν να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία. Η ομαλή ένταξη τους δεν συμβάλλει μόνο στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά βοηθά και στην τόσο αναγκαία ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της χώρας μας».

Πριν αναφέρει όλα αυτά η Πρόεδρος της χώρας, σε άρθρο του el.gr μεταδόθηκε πως οι Πακιστανοι και άλλοι αλλοδαποί είχαν διαμαρτυρηθεί μπροστά από την Βουλή, ζητώντας, ως προϋπόθεση για την ένταξή τους στην Ελληνική κοινωνία, δικαίωμα ψήφου (εκλέγειν) και γιατί όχι και δικαίωμα του εκλέγεσθαι.

Ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας, ζητά να δοθεί δικαίωμα ψήφου στους… «μετανάστες», όσους δηλαδή γίνουν νόμιμοι από το ελληνικό κράτος, και να μπορεί να εκλέγει ακόμα και δημάρχους ή περιφερειάρχες (μουσουλμάνους;;;;;)

Μήπως θα ζητήσουν και μουσουλμανικό κόμμα πανελλήνιας εμβέλειας;;; Πολύ πιθανό!!! Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου.

https://twitter.com/i/status/1400020720537722885

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.