ΟΧΙ, ο Ράμα ΔΕΝ ζήτησε συγγνώμη για την Ελλάδα – Η αλήθεια του τι συνέβη με ΜΗΤΣΟΤΑΚH, vid

Εξελίξεις με τις «ευλογίες» Σόρος και Σβαμπ;;;

Χθες το βράδυ, στο πρωθυπουργικό μέγαρο των Τιράνων, στο στολισμένο κέντρο της αλβανικής πρωτεύουσας, τα χαμόγελα μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Έντι Ράμα περίσσευαν. Ο καλύτερος μαθητής του Τζορτζ Σόρος και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, αγαπημένο παιδί του Κλάους Σβαμπ, έδειξαν να τα έχουν βρει!!!

Η χθεσινή επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στα Τίρανα και οι συζητήσεις του με τον κ. Ράμα έδωσαν το μήνυμα ότι έρχονται εξελίξεις αναφορικά με τις δύο χώρες. Ο πρωθυπουργός μάλιστα δεν πήγε στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ της Βορείου Ηπείρου, την οποία αποκάλεσε μειονότητα, λόγω… καιρού και θα επισκεφτεί, με βάση τα λεγόμενα του Έντι Ράμα, μζί με τον Αλβανό πρωθυπουργό, που έχει καταδυναστεύσει τους Έλληνες και τους αρπάζει τις περιουσίες: «Ελπίζω ότι θα βρείτε χρόνο να επισκεφθούμε μαζί την αγαπητή Ελληνική Εθνική Μειονότητα. Τους εκτιμούμε πολύ και έχουμε δουλέψει πολύ για να διατηρήσουμε αυτή την παραδοσιακή αδελφοσύνη μεταξύ του αλβανικού και του ελληνικού έθνους. Σας έστειλα ένα βίντεο απευθείας από τη συνάντηση όταν πήγα εκεί και τους είπα, τι θέλετε να κάνουμε για εσάς; Είπαν αυτό και τούτο κι εκείνο ή απλά φέρτε τον Κυριάκο Μητσοτάκη εδώ. Συνεπώς αν έρθετε, μας βοηθάτε να εξοικονομήσουμε πολλά λεφτά από τον προϋπολογισμό μας».

Η χθεσινή έλευση του κ. Μητσοτάκη στην Αλβανία, μεταδίδουν τα ΜΜΕ, παραλίγο να… επισκιαστεί από μια δήλωση που φέρεται να είχε κάνει ο κ. Ράμα στον ιστότοπο euractiv.gr. Στην εν λόγω συνέντευξη, ο κ. Ράμα φέρεται να τόνισε ότι είναι σημαντικό για την χώρα του να διαθέτει θεσμούς που λειτουργούν και «να μην εξαπατήσει (την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλοιωμένοι οικονομικοί δείκτες) όπως κάποιες γειτονικές χώρες έκαναν στο παρελθόν». Όταν ρωτήθηκε να κατονομάσει ποιες χώρες εννοεί, απάντησε ευθέως «την Ελλάδα».

Τα ΜΜΕ μεταδίδουν επίσης πως ο Έντι Ράμα ζήτησε ΣΥΓΓΝΩΜΗ για αυτή του την δήλωση για την Ελλάδα, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ!!!

Ο Ράμα αποθέωσε τον Μητσοτάκη με μαλαγανιές, λέγοντας πως δεν έχει σχέση με όσα έγιναν στο παρελθόν από την Ελλάδα (εποχή Τροίας αποκάλεσε την έλευση της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση), χαρακτηρίζοντάς τον καλύτερο πρωθυπουργό, μιας και, κατά τα φαινόμενα, έχει ψήσει τους Έλληνες, όπως δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ο χειρότερος εχθρός της Ελλάδας.

Όπως δήλωσε ο Ράμα:

«Λυπάμαι για κάτι που άκουσα, ότι εγώ είπα κάποια περίεργα πράγματα για την Ελλάδα, για το πώς πέτυχε κάποια πράγματα- θα πάμε πίσω στην εποχή της Τροίας ίσως- αλλά δεν είναι κάτι που αφορά το παρόν και δεν αφορούσε σε καμιά περίπτωση τη σημερινή Ελλάδα. Ξέρετε ότι είμαι Σοσιαλιστής αλλά δεν κρύβω ότι για μένα είστε ο καλύτερος Έλληνας Πρωθυπουργός. Δεν είμαστε στην ίδια πολιτική ομάδα. Ο Αλέξης (Τσίπρας) είναι πολύ καλός φίλος, αλλά τι να πω; Έτσι είναι τα πράγματα. Και δεν είστε σε προεκλογική εκστρατεία, επομένως δεν είναι κάποιου είδους παρέμβαση».

Δείτε μάλιστα στο βίντεο πως τον καθοδηγεί η γυναίκα δίπλα του:

eurokinissi/scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί