Ο Τσελίκ σε παράκρουση: Οι ελληνικές δυνάμεις κάνουν σφαγή και ρίχνουν βενζίνη σε πρόσφυγες

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις για την Ελλάδα προχώρησε ο Ομέρ Τσελίκ, εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας, του ΑΚΡ, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του Νίκου Δένδια στην Άγκυρα και τη σύγκρουση του με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

“Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών κατηγόρησε τη χώρα μας με τον πιο ακραίο τρόπο. Δεν ήρθε για να διαπραγματευτεί, αλλά για να σαμποτάρει τις διαπραγματεύσεις. Όλος ο κόσμος είδε τη συμπεριφορά του. Επίσης, ο κόσμος είδε ποιος έχει θετική διάθεση και θέλει να διαπραγματευτεί”, είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: “Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε υπουργό να μιλά για την Ευρωπαϊκή Ένωση, όχι για τη χώρα του, όταν μιλά για την κυριαρχία της χώρας του”.

Επιθετικά σχόλια από τον εκπρόσωπο του AKP
Ο Ομέρ Τσελίκ συνέχισε την επίθεση του κατά της Ελλάδας, αναφερόμενος στο βίντεο που ανήρτησε στο Twitter πριν από δύο ημέρες ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού. Στα πλάνα που κοινοποίησε, ισχυριζόταν ότι οι ελληνικές αρχές επιχειρούν να κάψουν ανθρώπους υπό την επίβλεψη των Ευρωπαίων.

Ειδικότερα, στην ανάρτηση του έγραφε χαρακτηριστικά: «Οι δυνάμεις ασφαλείας της Ελλάδας επιχειρούν να ρίξουν βενζίνη και να κάψουν ανθρώπους, Αυτή είναι σφαγή υπό την επίβλεψη της Ευρώπης. Όσο η Ευρώπη συνεχίζει να κακομαθαίνει την Ελλάδα και συνεχίζει να σιωπά θα γραφτεί στην ιστορία ως ο ηθικός αυτουργός αυτού του κακού».

Ο Τσελίκ παρουσιάζοντας μία χαρακτηριστική εικόνα του βίντεο, με έναν Τούρκο που έδειχνε τα τραύματα του, σχολίασε: “Οι ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας κάνουν σφαγή, ρίχνοντας βενζίνη στους πρόσφυγες. ΑΝ οι τουρκικές ακτοφυλακές δεν ήταν εκεί, οι θάλασσες θα ήταν τάφοι. 41 μετανάστες διασώθηκαν χάρη στην τουρκική ακτοφυλακή”.

newsit / photo vid screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί