• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ο αρχηγός ΓΕΝ Στυλιανός Πετράκης στη σύνοδο των αρχηγών Ναυτικού Ευρωπαϊκών Κρατών

Ο αρχηγός ΓΕΝ Στυλιανός Πετράκης στη σύνοδο των αρχηγών Ναυτικού Ευρωπαϊκών Κρατών

Petrakis
Ο αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, συμμετείχε στη σύνοδο των αρχηγών Ναυτικού Ευρωπαϊκών Κρατών (Chiefs οf European Navies - CHENS 2021)

Η διοργάνωση έγινε από τη Μάλτα και διεξήχθη μέσω τηλεδιάσκεψης με βασικό θέμα «Οι Σύγχρονοι Νόμοι της Θάλασσας: Οι Διαρκώς Μεταβαλλόμενοι Ρόλοι του Ναυτικού (Modern laws of the sea: Navy’s ever-changing roles)». Η δε ημερήσια διάταξη περιελάμβανε και ενότητα με θέμα «Διαμορφώνοντας το μέλλον – Προκλήσεις στη θαλάσσια ασφάλεια, πόσο έτοιμοι είμαστε; (Shaping the future – challenges in maritime security how ready are we?)», για την οποία εισήγηση έγινε από την Ελλάδα.

Η σύνοδος CHENS διεξάγεται σε ετήσια βάση και αποσκοπεί στην ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των αρχηγών Ναυτικού Ευρωπαϊκών Κρατών και στην προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των μελών της. Η επόμενη CHENS 2022 θα διοργανωθεί από τη Ρουμανία.

photo ΓΕΝ

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.