Την Παρασκευή 05 Ιουνίου 2020 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη ΠΝ, επισκέφθηκε το Αρχηγείο Στόλου (ΑΣ) στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας, όπου τους υποδέχθηκε ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Παναγιώτης Λυμπέρης ΠΝ.
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ενημερώθηκε για τις επιχειρησιακές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες του ΑΣ καθώς για την επιχειρησιακή ετοιμότητα και την κατάσταση των μονάδων του. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Υποβρύχιο ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ, το Ταχύ Περιπολικό Κατευθυνόμενων Βλημάτων (ΤΠΚ) ΞΕΝΟΣ και την Κανονιοφόρο ΚΑΣΟΣ.
Απευθυνόμενος στο προσωπικό του ΑΣ, αναγνώρισε την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους για τη διατήρηση του υψηλού επιπέδου της μαχητικής ικανότητας και επιχειρησιακής διαθεσιμότητας των μονάδων του Στόλου, παρά τη δυσμενή δημοσιονομική συγκυρία. Τόνισε την εξαιρετικά αποτελεσματική εφαρμογή των μέτρων πρόληψης κατά της πανδημίας COVID-19, η οποία δεν επηρέασε την επιχειρησιακή ικανότητά του, καθόσον τα κρούσματα περιορίστηκαν στο ελάχιστο και επέστησε την προσοχή στα μέτρα πρόληψης που πρέπει να εξακολουθούν να λαμβάνονται και στην παρούσα περίοδο.
Το Αρχηγείο Στόλου επισκέφθηκε χθες ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος όπου ενημερώθηκε για τις επιχειρησιακές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες του και για την επιχειρησιακή ετοιμότητα και την κατάσταση των μονάδων του και στη συνέχεια επισκέφθηκε το υποβρύχιο ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ, το ταχύ περιπολικό κατευθυνόμενων βλημάτων (ΤΠΚ) ΞΕΝΟΣ και την κανονιοφόρο ΚΑΣΟΣ.
Τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ συνόδευε ο Αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης και υποδέχθηκε ο Αρχηγός Στόλου αντιναύαρχος Παναγιώτης Λυμπέρης
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κατερίνη: Σύλληψη για τηλεφωνική υπόθεση απάτης με λεία 79.000 ευρώ
- Εν μέσω του πολέμου, οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν τώρα και πωλήσεις όπλων άνω των 16 δισ. δολαρίων σε χώρες του Κόλπου
- Τη δημιουργία ενός “ασφαλούς διαδρόμου” στην περιοχή του Κόλπου ζητά ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός
- Σε 24ωρη απεργία οι σιδηροδρομικοί την Δευτέρα 23/3, ημέρα έναρξης της δίκης για το δυστύχημα στα Τέμπη
- Χειροπέδες σε 2 άνδρες για απόπειρα ανθρωποκτονίας 57χρονου τον Νοέμβριο του 2025 στα Πατήσια
- ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ: Πώς αμείβονται οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα στην αργία της 25ης Μαρτίου
- Έτσι θα φτιάξετε ένα καθαριστικό για όλο σχεδόν το σπίτι! Απλό, φυσικό και αποτελεσματικό
- Νετανιάχου: Το Ιράν δεν έχει πλέον δυνατότητα εμπλουτισμού ουρανίου
- Αγωνία για Τραμπ και ΝΑΤΟ – Τι θα συνέβαινε αν αποχωρούσαν οι ΗΠΑ;
- Ιταλός ΥΕΘΑ: «Δεν θα μπει κανείς στα στενά του Χορμούζ αν πρώτα δεν υπάρξει εκεχειρία»









