«Κυριάκο φίλε μου…»! Το μήνυμα Ερντογάν μία μέρα πριν έρθει στην Ελλάδα, vid

Όλα θα γίνουν σε «ζεστό» κλίμα! Ήδη συμφωνήθηκε το πρώτο «μπουμ»!

Σε συνέντευξή του στην Καθημερινή, στους Αλέξη Παπαχελά και Μανώλη Κωστίδη, ο τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος αύριο αναμένεται στην χώρα μας, ισχυρίζεται πως η τουρκική βούληση για επίλυση των ελληνοτουρκικών προβλημάτων «είναι ισχυρή» και ζητά «παρόμοια προσέγγιση» και χωρίς «εξωτερικές παρεμβάσεις και από την ελληνική πλευρά».

Σε σχέση με την δήλωσή του «μπορεί να έρθουμε μια νύχτα ξαφνικά» λέει πως αφορούσε «τρομοκρατικά στοιχεία που απειλούν την ασφάλεια της χώρας μας», ενώ διατείνεται πως «η δομική ακεραιότητας της Αγίας Σοφίας δεν θα ζημιωθεί τόσο υλικά όσο και πνευματικά».

Το μήνυμά του προς τον Μητσοτάκη είναι το εξής:

«Θέλουμε να ενισχύσουμε τις σχέσεις μας στη βάση της αμοιβαίας κατανόησης και να ζητήσουμε ειρηνικά σε αυτή τη γεωγραφία. Τα μέσα της Δύσης προσπαθούν να διαστρεβλώσουν τα λόγια μου.

Κυριάκο φίλε μου δεν σας απειλούμε αν δεν μας απειλήσετε. Ας ενισχύσουμε την εμπιστοσύνη μεταξύ των δύο χωρών μας. Ας αυξήσουμε τη διμερή συνεργασία σε κάθε τομέα, στην οικονομία, το εμπόριο, τις μεταφορές, την ενέργεια, την υγεία, την τεχνολογία την εκπαίδευση.

Υπάρχουν πολλά αλληλένδετα προβλήματα που πρέπει να λυθούν εκτός από την υφαλοκρηπίδα. Πρέπει να τα εξετάσουμε ως ένα σύνολο. Δεν είναι σωστή η επιλεκτική προσέγγιση. Να μιλάμε για ορισμένα θέματα και να μην μιλάμε για κάποια άλλα. Γιατί είναι όλα αλληλένδετα. Όταν προσφεύγουμε στην διεθνή δικαιοσύνη, δεν πρέπει να αφήνουμε κανένα πρόβλημα πίσω».

Τι έρχεται λοιπόν;;;

Θυμηθείτε το χθεσινό άρθρο σε σχέση με το μεταναστευτικό:

Πρώτο «μπουμ» για το Αιγαίο: Αυτό θέλουν να κάνουν για αρχή Μητσοτάκης/Ερντογάν!

Βασικό θέμα στα τουρκικά ΜΜΕ είναι η επίσκεψη του Τούρκου προέδρου στην Αθήνα!

Τα τουρκικά μέσα αναφέρουν ότι οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «θα συζητήσουν τον οδικό χάρτη για την υφαλοκρηπίδα και την ΑΟΖ»!

Ωστόσο, σύμφωνα με νέες πληροφορίες, τείνει να συμφωνηθεί και κάτι άλλο, το οποίο προκαλεί έντονα ερωτηματικά!

Σύμφωνα με τα επίσημα ρεπορτάζ λοιπόν, στο επίκεντρο θα βρεθεί συγκεκριμένο σχέδιο για το μεταναστευτικό!!!

Όπως αναφέρεται, μαζί με τον Ερντογάν θα έρθει στην Ελλάδα και ο αρχηγός του Λιμενικού της Τουρκία και σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, στόχος είναι να υπάρξει μία καλή γραμμή επικοινωνίας!

Τι σημαίνει αυτό;;;

Να υπάρξει ένας διαρκής δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των Λιμενικών Ελλάδας και Τουρκίας, ώστε να λύνουν την όποια πίεση ή ένταση θα δέχεται οποιοδήποτε σημείο, σε οποιοδήποτε νησί στο Αιγαίο!!!

Σε αυτό το πλαίσιο αναμένεται να εγκατασταθεί αρχικά, ένας αξιωματούχους του Λιμενικού από την Ελλάδα στην Σμύρνη και αντιστοίχως ένας Τούρκος αξιωματούχος του Λιμενικού στην Μυτιλήνη, η οποία έχει γεμίσει από μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες!!!

Επομένως οι Τούρκοι, οι οποίο τόσο καιρό στέλνουν μέσω δουλεμπόρων αλλοδαπούς στην χώρα μας, θα συνεννοούνται πλέον για υποθέσεις παράνομης μετανάστευσης στο Αιγαίο -«κοινή θάλασσα» όπως λένε- με το Λιμενικό της Ελλάδας!

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί