«Κλιματική αλλαγή» και… μουσουλμανικό κόμμα! Ένα ΒΙΝΤΕΟ που πρέπει να δει όλη η Ελλάδα εδώ και τώρα

Βήμα-βήμα προχωράνε όλα

Οι αλλοδαποί μουσουλμάνοι που πλημμυρίζουν τις χώρες της Δύσης αποκτούν σιγά-σιγά πολιτικά δικαιώματα και εκλέγονται ακόμα και βουλευτές!

Στην περίπτωση της Ελλάδας θα νομιμοποιούνται πλέον, άπαξ και δουλεύουν τρία χρόνια στην χώρα μας, και μάλιστα κλείνονται συμφωνίες με κράτη, όπως το Πακιστάν, η Ινδία, το Μπαγκλαντές κτλ, προκειμένου να καταφθάσουν, νόμιμα, στην Ελλάδα φουρνιές «εργατικών χεριών»!!!

Ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα δεν απέκλεισε μάλιστα το ενδεχόμενο παιδιά των αλλοδαπών να γίνουν βουλευτές ή υπουργοί της Ελλάδας!!!

Όπως θα δείτε, όμως, οι αλλοδαποί που εκλέγονται σε κοινοβούλια χωρών της Δύσης, πολλές φορές καταφέρονται εναντίον της χώρας, στην οποία ζουν προς όφελος της χώρας καταγωγής τους!!!

Συγκεκριμένα, προβλήθηκαν ανησυχητικές αποκαλύψεις σχετικά με την Αυστραλή πολιτικό, πακιστανικής καταγωγής, γερουσιαστή Mehreen Faruqi, εγείροντας ερωτήματα σχετικά με την επιλεξιμότητα και την καταλληλότητά της ως εκλεγμένης εκπροσώπου στο αυστραλιανό κοινοβούλιο. 

Με πρόσχημα την υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή, η Mehreen Faruqi επέκρινε την Αυστραλία, σχετικά με τις πλημμύρες του 2022 στο Πακιστάν, την χώρα καταγωγής της. 

Στην ομιλία της, δήλωσε:

«Μόλις επέστρεψα από το Πακιστάν αφού επισκέφτηκα την Ammi (την μητέρα μου). 

Η εγκληματική αδράνεια της Αυστραλίας για την κλιματική αλλαγή είναι βαθιά αισθητή εκεί. Είναι εμφανές πως η υπερβολική ζέστη και οι πάγοι που λιώνουν ξεπλένουν ολόκληρα χωριά και τις ζωές παιδιών από το Πακιστάν που ασφυκτιούν σε ένα μείγμα έντονης ζέστης και παγιδευμένης ρύπανσης. Επομένως, πρέπει να σηκώσουμε το βλέμμα μας. Πρέπει να αρχίσουμε να δίνουμε αποζημιώσεις για το κλίμα στις παγκόσμιες χώρες του Νότου που πλήττονται περισσότερο από την συμβολή της Αυστραλίας στην κλιματική κρίση».

Η Αυστραλία είναι εγκληματική. Η Αυστραλία φταίει. Η Αυστραλία βλάπτει το Πακιστάν και πρέπει να πληρώσουμε αποζημιώσεις».

Τι θα γίνει άραγε, όταν αρχίζουν να εκλέγονται Πακιστανοί ή άλλου είδους εθνικότητες στο ελλαδικό κοινοβούλιο;;; Πόσο μάλλον αν τελικά ιδρύσουν το περιβόητο μουσουλμανικό κόμμα;;; Με ποιόν τρόπο θα κατηγορήσουν την Ελλάδα με πρόσχημα τα διεθνιστικά ιδεολογήματα;;;

Δείτε το βίντεο:

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί