• Αρχική
  • Άρθρα
  • Το υποθετικό πολεμικό σενάριο, που παραλίγο να βγει αληθινό σήμερα

Το υποθετικό πολεμικό σενάριο, που παραλίγο να βγει αληθινό σήμερα

Το είχαμε γράψει υποθετικά: Σενάριο που παραλίγο να βγει αληθινό, σήμερα…

Στις 21 Νοεμβρίου του 2019, είχαμε αναλύσει σε άρθρο μας, ένα σενάριο πολέμου που δεν θέλουμε να ζήσουμε.

Μεταξύ άλλων είχαμε δημοσιοποιήσει τους υποθετικούς φόβους μας, για την πιθανότητα Τούρκοι-σαμποτέρ που προσποιούνται τους μετανάστες, να πραγματοποιήσουν επιθέσεις εναντίον κρατικών στόχων. Μάλιστα είχαμε αναφέρει τον σταθμό της ΔΕΗ που βρίσκεται στην Πτολεμαΐδα. Επίσης, είχαμε γράψει ότι η Ελλάδα δέχτηκε ηλεκτρονικές επιθέσεις.

Ακολουθεί μικρό απόσπασμα από το υποθετικό σενάριο που είχαμε γράψει, όπως διαβάσατε και παραπάνω:

Τα ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ομάδες μεταναστών-Τούρκων σαμποτέρ πραγματοποιούν ταυτόχρονες επιθέσεις με εκρηκτικά, εναντίον κρατικών στόχων στην Ελλάδα. Η αστυνομία προσπαθεί να προστατεύσει τα υπουργεία, την Βουλή και τα κτίρια του ΟΤΕ σε όλες τις μεγάλες πόλεις. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες, ο σταθμός της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα δέχθηκε επίθεση. Η μισή χώρα έχει μείνει χωρίς ρεύμα. Ο στρατός, η αστυνομία, ο ΟΤΕ και τα υπουργεία έχουν δεχθεί ηλεκτρονικές επιθέσεις. Οι υπηρεσίες υπολειτουργούν. Η Ελλάδα αντιστέκεται αλλά η κατάσταση είναι δύσκολη.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Κάντε κλίκ εδώ, για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο.

Από το σενάριο, στις τωρινές ειδήσεις

Πρόσφατα, οι Τούρκοι πραγματοποίησαν επιθέσεις σε ιστοσελίδες ελληνικών υπουργείων και επίσης ειπώθηκε ότι υπέκλεψαν πληροφορίες για το που βρίσκονται κοιτάσματα φυσικού αερίου στην Κύπρο. Αυτή είναι η πρώτη επιβεβαίωση του υποθετικού σεναρίου που είχαμε γράψει και τώρα θα διαβάσετε την δεύτερη και πιο σημαντική επιβεβαίωση:

Πορεία από τον καταυλισμό της Μόριας προς τη Μυτιλήνη πραγματοποίησαν περισσότεροι από 2.000 παράνομοι μετανάστες που ειπώθηκε ότι είναι Αφγανοί. Διμοιρίες των ΜΑΤ προσπάθησαν να τους ανακόψουν.

Οι μουσουλμάνοι άναψαν φωτιές σε χωράφια που βρίσκονται πάρα πολύ κοντά στον υποσταθμό της ΔΕΗ. Ο κίνδυνος να καεί ήταν κάτι περισσότερο από ορατός. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το θέμα!

Τι δήλωσε μεταξύ άλλων, ο υπουργός Μετανάστευσης Μ.Μηταράκης:

«Oι ελληνικές αρχές ενισχύουν τα μέτρα φύλαξης και ερευνούν το ενδεχόμενο υποκίνησης τέτοιων αντιδράσεων».

Αρχική εικόνα: eurokinissi

Εικόνα κειμένου: screenshot

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •