Φιλοτουρκικό κόμμα μιλάει για «Μακεδονική μειονότητα» στην Ελλάδα!!!

Ύψιστη πρόκληση!

Εν όψει ευρωεκλογών, στο προσκήνιο έρχεται ξανά το φιλοτουρκικό «Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας», που αυτοαποκαλείται μάλιστα ως «το πρώτο και μοναδικό πολιτικό κόμμα της Μουσουλμανικής “Τουρκικής” Μειονότητας Δυτικής Θράκης».

Αυτή τη φορά εκμεταλλεύτηκαν την αναθέρμανση του Σκοπιανού ζητήματος τις τελευταίες ημέρες, μιλώντας ανοικτά για «μακεδονική μειονότητα» σε ελληνικό έδαφος!!!

Πιο συγκεκριμένα, κατά την προεκλογική περιοδεία του κλιμακίου του, ανώτατα στελέχη του ΚΙΕΦ επισκέφθηκαν την Έδεσσα και έκαναν την εξής προκλητικότατη ανάρτηση στο Twitter:

«20 Μαΐου Δευτέρα, επισκεφθήκαμε την Έδεσσα, την περιοχή όπου βρίσκεται μία από τις υποψήφιες ευρωβουλευτές μας για το 2024, η Ευγενία Νατσουλίδου, μέλος της Μακεδονικής μειονότητας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η υποψήφια μας κα Νατσουλίδου και η συνοδεύουσα αντιπροσωπεία εξέφρασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η μακεδονική μειονότητα στην περιοχή. Η πρόεδρος Τσιγδέμ Ασάφογλου και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΚΙΕΦ εξέφρασαν τη σημασία της συνεργασίας με την κα Νατσουλίδου στις Ευρωεκλογές του 2024 και τον αγώνα έναντι στα προβλήματα της μακεδονικής μειονότητας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την υποψήφια ευρωβουλευτή του 2024 κα Νατσουλίδου για τη φιλοξενία της. Ως ΚΙΕΦ, υπογραμμίζουμε για άλλη μια φορά ότι είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με τα μέλη της μακεδονικής μειονότητας και τους υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι οποίοι, όπως και η δική μας μειονότητα, αγωνίζονται για τα δικαιώματα και το δίκαιο».

ΕΔΩ η επίμαχη ανάρτηση.

απεμπε-EPA photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί